Metaverse nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire metaverse-projecten

Metaverse-munten blijven de cryptocurrency-markt domineren, met een totale marktkapitalisatie van $40 miljard en een 24-uurs handelsvolume van $10 miljard. Het is duidelijk dat investeerders constant op zoek zijn naar opkomende projecten om in te investeren. In dit artikel geven we een lijst van de top 10 meest verhandelde metaverse-munten die momenteel op de markt zijn. Deze projecten strijden allemaal om hun aandeel in de metaverse-markt en worden beschouwd als enkele van de topspelers in de ruimte.

10. WAX (WAXP) – $316 miljoen

WAX staat voor “Worldwide Asset eXchange™”, en beweert ‘s werelds meest bewezen en milieuvriendelijke blockchain te zijn voor NFT’s, verzamelobjecten en videogames. Het heeft samenwerkingen gesloten met grote merken zoals Street Fighter, Saw, Atari en nog veel meer. WAXP is het native token op het WAX-platform, met zijn eigen blockchain met een gedelegeerd Proof-of-Stake-consensusmechanisme.

WAXP heeft een totale voorraad van 3,8 miljard, met een circulerend aanbod van 1,85 miljard. Op het moment van schrijven is de marktkapitalisatie van WAXP $1,4 miljard.

9. WEMIX (WEMIX) – $340 miljoen

WEMIX is het blockchain-project van het populaire Zuid-Koreaanse gamingplatform WEMADE. WEMIX wil eenvoudig te spelen op blockchain gebaseerde games bouwen en heeft een brede verzameling titels die momenteel in ontwikkeling zijn. Ze hebben een aangepaste blockchain gebouwd die het probleem van lage TPS en buitensporige kosten oplost, waardoor de eindgebruiker een soepelere ervaring krijgt.

WEMIX heeft een totale voorraad van 1 miljard, met een circulerend aanbod van 123 miljoen. Op het moment van schrijven bedraagt ​​de marktkapitalisatie van WEMIX $2,9 miljard.

8. MOBOX (MBOX) – $389 miljoen

MOBOX is het team achter de MOMOverse, een cross-platform metaverse waarvan je op alle apparaten kunt genieten. MOBOX bevat ook de collectie MOMO NFT’s, samen met een opkomende MOBOX-keten, een revolutionaire koolstofneutrale blockchain met meer dan 150.000 spelers.

MBOX heeft een totale voorraad van 389 miljoen, met een circulerend aanbod van 78,5 miljoen. Op het moment van schrijven is de marktkapitalisatie van MOBOX $541 miljoen.

7. Enjin (ENJ) – $576 miljoen

Enjin werd opgericht in 2009 en heeft zich in de loop der jaren gevestigd als blockchain-ontwikkelaars van wereldklasse. Efinity is het nieuwste project van Enjin, een blockchain van de volgende generatie voor digitale activa gebouwd op Polkadot. Efinity wil een hub zijn voor alle fungibele en non-fungible tokens die de uitdaging oplossen om de prijsstelling en uitwisseling van NFT’s te vergemakkelijken.

ENJ heeft een totale voorraad van 1 miljard, met een circulerend aanbod van 835 miljoen. Op het moment van schrijven is de marktkapitalisatie van Enjin Coin $2,8 miljard.

6. Axie Infinity (AXS) – $577 miljoen

Axie Infinity is een op blockchain gebaseerd NFT online videospel ontwikkeld door een Vietnamese studio genaamd Sky Mavis. Axie Infinity gebruikt de op Ethereum gebaseerde tokens AXS en SLP om gebruikers te stimuleren om met het platform te communiceren en beloningen voor deelname uit te delen. Axie Infinity gebruikt de populaire ERC721-tokenstandaard, die ook wordt gebruikt door games als Aavegotchi, CryptoKitties en nog veel meer.

AXS heeft een totale voorraad van 270 miljoen, met een circulerend aanbod van 60 miljoen. Op het moment van schrijven is de marktkapitalisatie van Axie Infinity $8,1 miljard.

5. My Neighbor Alice (ALICE) – $621 miljoen

My Neighbor Alice is een multiplayer-builderspel dat blockchain wil introduceren bij miljoenen spelers. Hiermee kunnen gebruikers virtuele eilanden bezitten en verschillende items verzamelen en bouwen om hun boerderij te upgraden.

Het is een van de meest populaire games van dit moment, gebouwd op het Chromia-platform. Ze hebben onlangs een metaverse-fonds van $80 miljoen gelanceerd samen met Mines of Dalarnia, wat één van de belangrijkste redenen is voor het recente hoge handelsvolume van ALICE.

ALICE heeft een totale voorraad van 100 miljoen, met een circulerende voorraad van 30,6 miljoen. Op het moment van schrijven is de marktkapitalisatie van My Neighbor Alice $577 miljoen.

4. Mines of Dalarnia (DAR) – $704 miljoen

Mines of Dalarnia is een op blockchain gebaseerde actie-avonturengame waarmee spelers verschillende in-game-items kunnen minen en combineren, waardoor de vaardigheden en uitrusting van hun personage worden verbeterd. Het bevat het MoD-universum waarmee spelers tegen vijanden kunnen vechten en zeldzame items kunnen vinden.

Mines of Dalarnia is een van de meest populaire games op de markt, met meer dan 100.000 gebruikers die interactie hebben met het testnet.

DAR heeft een totale voorraad van 800 miljoen, met een circulerend aanbod van 123,2 miljoen. Op het moment van schrijven is de marktkapitalisatie van Mines of Dalarnia $383 miljoen.

3. Alien Worlds (TLM) – $1,2 miljard

Alien Worlds is een NFT metaverse waarmee spelers hun digitale items kunnen gebruiken om tegen elkaar te strijden om Trilium (TLM) te verdienen. Alien Worlds draait bovenop het WAX-netwerk en beschikt over een Planets DAO, waarbij elke planeet een tokenized gedecentraliseerde autonome organisatie is met een speciaal klantenportaal voor leden.

TLM heeft een totale voorraad van 5,1 miljard, met een circulerend aanbod van 914 miljoen. Op het moment van schrijven is de marktkapitalisatie van Alien World $323 miljoen.

2. The Sandbox (SAND) – $1,4 miljard

Het meest verwachte metaverse-project op de markt is ongetwijfeld The Sandbox. Het is een virtuele 3D-wereld waarin spelers percelen grond kunnen kopen, die ze vervolgens naar wens kunnen aanpassen.

Hoewel de game nog moet worden uitgebracht, is het al bijna onmogelijk om een ​​stuk grond te kopen, omdat ze allemaal zijn uitverkocht. De Sandbox is een van de meest prominente metaverse-projecten op de markt, door de meesten beschouwd als de belangrijkste concurrent van Decentraland.

SAND heeft een totale voorraad van 3 miljard, met een circulerend aanbod van 892 miljoen. Op het moment van schrijven is de marktkapitalisatie van The Sandbox $3,5 miljard.

1. Decentraland (MANA) – $1,8 miljard

Het nummer één metaverse-project in crypto is Decentraland. Decentraland is in februari 2020 voor het publiek geopend en biedt een rijke virtuele wereld waar gebruikers kunnen kiezen uit tientallen ervaringen, zoals: pretparken, casino’s, live-evenementen, optredens en nog veel meer.

MANA is het ERC-20-token dat wordt gebruikt als valuta op Decentraland, waarmee gebruikers percelen, NFT’s en nog veel meer kunnen kopen.

MANA heeft een totale voorraad van 2,1 miljard, met een circulerend aanbod van 1,82 miljard. Op het moment van schrijven bedraagt ​​de marktkapitalisatie van Decentraland $6,8 miljard.

Conclusie

Met het aantal metaverse-projecten op de markt, kan het moeilijk zijn om alle verschillende munten bij te houden. Alle hierboven genoemde metaverse-munten zijn solide spelers in de ruimte en hebben geweldige langetermijnvooruitzichten voor 2022. Sommige projecten gaan uit van een hoger risico, maar zullen hogere beloningen opleveren.

Als je op zoek bent naar een conservatievere investering, zijn projecten zoals MANA, SAND en AXS allemaal solide spelers die de markt blijven domineren. Aan de andere kant, als je op zoek bent naar kleinere projecten om uw investering te verdubbelen of te verdrievoudigen met een hoger risico, dan zijn CHR, VRA en DAR geweldige kortetermijnkeuzes (géén financieel advies).

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN