Quentin Tarantino NFT

Quentin Tarantino lanceert unieke Pulp Fiction NFT-collectie

Quentin Tarantino – een van de grootste filmmakers aller tijden – heeft onlangs aangekondigd dat hij zeven ‘Secret NFT’s‘ met ongeknipte Pulp Fiction-scènes gaat veilen. Als de eerste in hun soort bevatten deze non-fungible tokens content die alleen door hun eigenaren kan worden bekeken, waardoor ze extra speciaal en waardevol zijn.

De collectie van Tarantino zal worden gedistribueerd op het “Secret Network” van SCRT Labs, een blockchain gericht op privacy. De NFT’s van de directeur maken gebruik van de native privacy- en toegangscontrole die door het netwerk wordt geboden. Het zal in eerste instantie worden geveild op ‘s werelds grootste NFT-marktplaats, OpenSea, volgens een persbericht van Secret Network.

Elk “geheim” van de secret NFT’s is unieke content die nog nooit eerder is gezien of gehoord. Alle kopers weten dat de NFT’s ongeknipte handgeschreven scripts van Pulp Fiction zullen bevatten, naast opmerkingen van Quentin Tarantino zelf. Zijn beschrijving onthult voorheen onbekende geheimen over de film en zijn maker. Tarantino gaf het volgende aan:

“Ik ben verheugd om deze exclusieve scènes van Pulp Fiction aan fans te presenteren. Secret Network en Secret NFT’s bieden een hele nieuwe wereld van het verbinden van fans en artiesten en ik vind het geweldig om daar deel van uit te maken.”

Tarantino’s Pulp Fiction haalde meer dan $200 miljoen binnen met een budget van slechts $10 miljoen. De populariteit zal waarschijnlijk veel fans naar de NFT-collectie trekken die op zoek zijn naar meer, exclusieve content.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN