XRP koers

XRP koers maakt zich klaar voor een uitbraak

De afgelopen heeft de markt zich redelijk goed gedragen. De Bitcoin koers is wel vandaag met 1,2% teruggevallen, echter heeft dit niet voor dramatische effecten gezorgd op de altcoin-markt. Als we naar de XRP koers kijken, is duidelijk te zien dat het één van de weinige top 10 cryptocurrencies is die groene cijfers kan overleggen. Maar wat kunnen we nog meer verwachten? Laten we het even bekijken.

XRP maakt zich klaar voor een volgende stap

Op de maandgrafiek lijkt de XRP koers zich voor te bereiden op een volgende stap omhoog. Met een sterke koopvraag van lagere niveaus, probeert de cryptocurrency hogere niveaus op te zoeken.

Technische indicatoren wijzen op een vlakke of neutrale trend met minimale volumeactiviteit over de hele grafiek. Als de bulls erin slagen alle DMA-lijnen te onderdrukken, kunnen we in de toekomstige handelssessies niveaus van $1,50 tot $1,80 verwachten.

Het activiteitenvolume is echter kleiner en vereist een aanzienlijke toename om op hogere niveaus houdbaar te zijn. $1,00 en $0,92 dienen als ondersteuning op een lager niveau, terwijl $1,17 en $1,25 dienen als weerstand op het hogere niveau.

Verwacht wordt dat XRP de weerstand van $1,2 zal proberen. Dit kan de komende week gebeuren, afhankelijk van de prijsactie. Een doorbraak boven dat sleutelniveau kan XRP terugbrengen in een rally richting $2. Tot die tijd zal XRP waarschijnlijk boven het niveau van $1 blijven en verder consolideren.

Ripple Q3-rapport

Eerder deze week publiceerde Ripple, het bedrijf achter de cryptocurrency XRP, een rapport, waarin het aangaf dat het een “sterke groei en acceptatie van ODL (On-Demand Liquidity)” gezien heeft, waarbij ODL-transacties kwartaal op kwartaal met 130 procent stegen op RippleNet.

De stijging van ODL wordt tevens als een positieve indicator beschouwd omdat het gebruik maakt van XRP en voorfinanciering elimineert, de operationele kosten verlaagt en grensoverschrijdend kapitaal laat stromen. Volgens het artikel kunnen ODL-gebruikers gemakkelijk grensoverschrijdende overschrijvingen uitvoeren via derden, zoals beurzen, of zelfs rechtstreeks vanuit hun eigen crypto-wallets, wat een vlottere betalingsstroom mogelijk maakt.

Bovendien kondigde Ripple aan dat het transactievolume meer dan verdubbeld is sinds de cijfers van vorig jaar. Het bedrijf heeft sindsdien de XRP-verkopen in het derde kwartaal toegeschreven aan de buitengewone ODL-groei en acceptatie.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN