Ethereum koers

MyPileus: Deze altcoin moet je in de gaten houden!

Zoals jullie allemaal vast al gezien hebben in jullie portfolio, is het een erg goede week geweest voor Bitcoin en altcoins blijken de achtervolging in te zetten. Vandaag zullen we ons gaan concentreren op AUTOMATA (ATA) op daily timeframe. Zoals gebruikelijk, zullen wij onze lagen techniek toepassen om deze munt te analyseren. Hierbij maken we gebruik van de MyPileus tekentools op TradingView, waarin Orderblocks / Momentum meter / SUDs / Trading ranges / VPVR / Paterns de basis steeds vormen voor onze analyse.

Een analyse stelt ons in staat om een gameplan op te maken waarmee dan pas een trade kunnen in plannen. Het creëren van een gameplan gebeurt dus in essentie door het zoeken van confluence, wat ons op zijn beurt een hogere kans van slagen geeft.

LET OP! Dit is géén financieel advies!

VPVR

Bron: TradingView

Zelfde stappen zoals anders. Volumezones markeren, de 2 witte boxen zijn hier de zones of intresse volgens de volume nodes.

Momentum meter

Bron: TradingView

Deze indicator laat ons momenteel op het moment van schrijven een sell kans zien. We mogen er gevolg aan geven, maar we wachten dus op een conservatiever entry als nog te enteren.

Orderblocks

Bron: TradingView

De OBS geven ons aan dat we nu momenteel van een bulish orderblock vandaan komen, mooie confluence bij onze witte box (VPVR zone). Alle punten wijzen op uptrending.

SUD’s

Bron: TradingView

Deze geven ons momenteel aan dat er een nieuwe steun geprint werd op en rond 0,9375 dollar. Een bullish candle close is de bevestiging hiervan. Dus het is nog steeds het meest greediest punt om in te stappen, valt ook in de zone/confluence van de VRPVR – en trading steun.

Trading ranges

Bron: TradingView

Deze is hier voor mezelf zeer duidelijk. We weten dat op tijd van schrijven boven/op de range steun aan het traden zijn. Verdere closes hierboven zijn effectief een extra bullish signaal. Agressief kan je dus het niveau rond de 0,9726 dollar kopen.

Paterns

Bron: TradingView

We kijken van links naar rechts, en dan is duidelijk te zien dat we in een deftige compressiefase zitten. De huidige candles bewegen nu vooral rustig in een compressie formatie. Dus het is duidelijk dat de trending nog moet gebeuren hier.

Wedge formatie dus aanwezig (symmetrical triangle), deze kan naar beide kanten uitbreken, zoals alle andere patronen trouwens. We gebruiken ze enkel en alleen als measerment targets. De target zijn op en rond de 2,4 dollar.

Gameplan

Bron: TradingView

We hebben er voor gekozen deze keer één gameplan te visualiseren, namelijk enkel het agressieve gameplan. Tussen targets heb we deze keer wel geplaatst. Vind je het teken lagen systeem ook handig en gestructureerd? Of heb je vragen voor ons of wil je meer weten over de tekentools? Bezoek dan deze link om de educatie video’s te bekijken.

Ons gameplan is suggestief en géén financieel advies. Dus doe altijd je eigen onderzoek!

Setup 1.

Entry: 0,9392
Stop-loss: 0,7293
Targets: 1,2139 – 1,3742 – 1.5803 – 1,7329 – 1,8893 – 2,4503

Heb je vragen voor ons of verzoeken? Contacteer ons dan via ons Telegram kanaal. Tot de volgende keer en trade safe!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN