Ripple nieuws

XRP maakt zich op voor een 50% stijging, aldus analist

De bekende cryptocurrency-analist Credible Crypto heeft op Twitter aangegeven dat XRP zich opmaakt voor een mogelijke stijging van 50% en gaf zijn enorme target aan voor de munt in deze bull-cyclus.

Hij begon met vertellen dat hoewel XRP kort onder zijn ondersteuningsgebied van $0,90 handelde, het erin slaagde een belangrijk prijsniveau te herstellen en nu klaar is om naar een nieuw hoger hoogtepunt te stijgen. Hij tweette het volgende:

“En hier is er een voor mijn ZERPS! We zijn onder het bereik afgeweken in plaats van omhoog te gaan, maar nu hebben we het teruggewonnen, dus ik mik opnieuw op de hoogtepunten van $1,35 en hoger!”

Credible ging verder met te verwijzen naar een tweet die hij in september plaatste, waarin hij het pad van XRP uitstippelde van een dieptepunt van $0,90 naar een hoogte van $1,70. Hij zei toendertijd het volgende:

“Vaagde de hoogtepunten weg en veegde vervolgens de dieptepunten weg in de dagelijkse vraag. Ga nu alsjeblieft omhoog.”

Wat betreft het langetermijnprijsdoel van de crypto-analist voor de op vijf na grootste cryptovaluta, gaf hij aan dat hij gelooft dat XRP deze bull-cyclus omhoog zal schieten tot tussen de $20 en $30. Hij tweette:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN