Bitcoin

Bull-cyclus kan nog enkele maanden duren, aldus PlanB

De bekende Nederlandse analist en maker van het Bitcoin stock-to-flow-model PlanB, heeft onlangs voorspeld hoelang deze bull-cyclus kan duren. Bovendien maakte hij zijn Bitcoin (BTC) koersvoorspelling bekend voor dit jaar.

In een interview met Anthony Pompliano, zegt PlanB dat hij niet verwacht dat BTC onder $100.000 zal blijven eind 2021 en als dit wel gebeurd dat hij enorm verbaasd zal zijn.

“Ik zou heel, heel verrast zijn als de prijs van Bitcoin aan het einde van het jaar onder de $100.000 zou zijn. Dat zou mijn visie, mijn modellen een beetje ontkrachten, en dat zou me zeker verbazen. Ik denk dat we met Kerstmis een prijs zullen zien van minstens $135.000, want dat zegt mijn floor indicator. Eigenlijk gebruik ik drie soorten modellen die allemaal hetzelfde zeggen.”

PlanB zegt dat zijn drie modellen de S2F zijn. Het model is eigenlijk een algemeen model, wat betekent dat het op elke grondstof kan worden toegepast. Het wordt voornamelijk gebruikt voor goud en zilver, terwijl PlanB deze toepaste op Bitcoin. Een ander model maakt gebruikt van on-chain signalen, en tot slot de floor indicator dat tot doel heeft de laagst mogelijke prijs voor Bitcoin te vinden.

Bull-cyclus kan nog 6 maanden duren

“Als we nu naar de on-chain-signalen kijken, zou ik zeggen dat de top minstens een paar maanden, zeg zes maanden vanaf hier is, dus dat zou het einde van het eerste kwartaal [van 2022] zijn, misschien later.”

De top van PlanB’s S2FX-model laat zien dat de Bitcoin koers een hoogtepunt van $288.000 kan bereiken gedurende deze cyclus. De analist voorspelt dat we vervolgens rond het niveau van $288.000 kunnen corrigeren.

“Ik denk dat we aan het eind van het jaar boven de $100.000 [of] boven de $135.000 zullen zitten, en we zullen misschien blijven groeien in de richting van de doelstellingen van het S2FX-model, $288.000 of zelfs meer. Het zou me niet eens verbazen als ik volgend jaar in Q1 of Q2 prijzen van $300.000, $400.000, $500.000 zou zien.”

Bekijk de volledige video hieronder:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN