Polkadot nieuws

Polkadot koers kan bij nieuwe opwaartse beweging $100 bereiken, volgens crypto-analist Benjamin Cowen

De populaire crypto-analist en YouTuber Benjamin Cowen, zegt dat de volgende Polkadot (DOT) stijging de koers naar nieuwe all-time highs kan brengen. In een nieuwe Youtube vertelde Cowen zijn kijkers dat de Polkadot koers een soortgelijk patroon vormt als eind 2020. Niet veel later explodeerde DOT van $3 dollar naar circa $50 dollar.

Verder merkte hij ook op dat DOT zich zeer waarschijnlijk in een fase van heraccumulatie bevindt en zei:

“Mijn speculatie, hoe dubieus ook, is dat dit bereik hier slechts een eenvoudige heraccumulatie is die ons onvermijdelijk naar hogere niveaus zal brengen. Ik voorspel dat de volgende zet ons over de $100 zou moeten kunnen krijgen. Ik hoop oprecht dat het ons ook boven de $200 kan brengen en misschien zelfs verder. Laten we het gewoon stap voor stap doen.”

Gemakkelijk en snel Polkadot kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Met de huidige waarde van Polkadot van $3621, zou een koersstijging boven $100 een stijging van meer dan 275% betekenen. Cowen voorspelt deze aanzienlijke DOT stijging, omdat hij denkt dat de bullcyclus in de komende maanden zal blijven aanhouden en Polkadot hier een belangrijke rol in zal spelen:

“Ik vind Polkadot een geweldig project, en ik denk ook dat het een rol kan spelen in deze cyclus. Nogmaals, ik denk niet dat deze cyclus bijna voorbij is. Ik weet dat veel mensen pleiten voor een cycluspiek in een paar maanden. Ik denk niet dat dat het geval is. Ik kan het mis hebben, en we zullen op dat moment naar de markt moeten kijken, maar ik denk niet dat de piek van de marktcyclus over een paar maanden komt. Ik denk dat we nog een lange weg te gaan hebben, en ik zou zeggen dat Polkadot een van de topmunten in mijn portefeuille is.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

Onthoud dat breakouts niet meteen hoeven te voorkomen. We kunnen nog weken of maanden in dit bereik zitten, maar daar gaat het niet eens om. Het punt is dat fasen zoals deze meestal als kansen moeten worden beschouwd en als de uitbraak eenmaal plaatsvindt, kijkt iedereen terug en wensten dat ze tegen een lagere prijs hadden kunnen inkopen.”

Polkadot pullbackje en dan bullish continuation


In gesprek met MSDaan (klik hier voor zijn Twitter kanaal) vroegen wij hem om zijn visie op de Polkadot koers. Hij zei:

“We hebben de afgelopen dagen een mooie pump meegemaakt en zijn dan ook boven de trendline gebroken. Op dit moment zijn we weer boven de fib 0.236 en is er een pullback gaande. Op de Bollinger-bands hebben we de bovenste band geraakt en op de Mac-D hebben we een M-patroon gemaakt, beiden zijn tekenen van een pullback. Gezien het momentum en de price-action verwachten we echter niet dat we heel ver zullen vallen. Een bounce van de fib 0.236 is goed mogelijk, zoals op de chart aangegeven.”

Polkadot

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN