Cosmos (ATOM) is één van de belangrijkste crypto-projecten, aldus Coin Bureau

Onlangs heeft de presentator van het bekende YouTube-kanaal Coin Bureau uitgelegd waarom Cosmos (ATOM) één van de belangrijkste projecten in de crypto-ruimte is.

De gastheer, ook wel bekend als Guy, zei tegen zijn kijkers dat de markt ATOM aanzienlijk onderwaardeert. Guy benadrukte de inter-blockchain-communicatie (IBC) -functie van het netwerk, gelanceerd in maart, waarmee meerdere blockchains kunnen communiceren op het Cosmos Network.

Cosmos is “een gedecentraliseerd netwerk van onafhankelijke parallelle blockchains, elk aangedreven door BFT-consensusalgoritmen zoals Tendermint-consensus.” De ontwerpers van Cosmos beschouwen het als 3e generatie blockchain-technologie; ze noemen Bitcoin “Blockchain 1.0”, Ethereum “Blockchain 2.0” en Cosmos “Blockchain 3.0”. Lees de volledige review van Cosmos hier!

In een recente YouTube-video zei de gastheer van het Coin Bureau het volgende:

“Cosmos is waarschijnlijk een van de meest, zo niet de belangrijkste, cryptocurrency-projecten die er zijn. Dit komt simpelweg omdat, zonder wijdverbreide interoperabiliteit, cryptocurrency gedoemd is te mislukken.”

Guy zei dat de release van IBC Cosmos heeft gecementeerd in een niche waarin “geen andere cryptocurrencies concurreren”. De gastheer van Coin Bureau voorspelde dat de prijs van $ATOM (die op 22 september rond de $33,15 ligt) in de nabije toekomst met 200% zou kunnen stijgen, en zei dat het hem zou verbazen als het niet “ten minste $100” zou bereiken.

Guy zei verder dat de prijs van ATOM de voortdurende toename van de fundamentals en het groeiende aantal blockchains dat het netwerk als hub gebruikt, nog moest weerspiegelen. Guy noemde de marktkapitalisatie van de munt ook “miniscuul” in vergelijking met wat het uiteindelijk zou kunnen zijn.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!