The International (DOTA 2): Win fantastische prijzen in het nieuwe esports-toernooi van 1xBit

Zet in op esports bij 1xBit en maak kans op een prijs uit de 1xBit’s 1 BTC-prijzenpot!

Deze maand hebben we iets speciaals voor jou! 1xBit biedt alle e-sportliefhebbers de unieke kans om in de wereld van cybersport te duiken en te genieten van een geweldige ervaring als nooit tevoren – een van de grootste e-sporttoernooien komt eraan!

The International: Battle for the Aegis, opgedragen aan de beroemde International 10 door Valve, is het vertrekpunt waar gebruikers hun favoriete team kunnen steunen en de juiste sleutel tot de overwinning kunnen vinden.

Jouw inzet is jouw sleutel – deze zin heeft een letterlijke betekenis. Om deel te nemen aan dit megatoernooi, moeten gebruikers wedden op esports-evenementen met een notering van 1,5 of hoger en de sleutels verzamelen. Hoe groter je inzet, hoe meer sleutels je verzamelt.

Er zijn duizenden sleutels beschikbaar om te claimen, maar slechts 41 van de sleutels kunnen de grote schatkist van 1 Bitcoin (BTC) openen, gratis weddenschappen en bonuspunten die kunnen worden besteed in de Promo Code-winkel. Er zijn 41 prijzen voor 41 gelukkige winnaars.

Hier is een overzicht van wat de winnaars krijgen:

 • Eerste plaats: 200 mBTC (1 winnaar)
 • Tweede plaats: 100 mBTC (5 winnaars)
 • Derde plaats: 50 mBTC (5 winnaars)
 • Vierde plaats: 5 mBTC gratis weddenschap (5 winnaars)
 • Vijfde plaats: 1 mBTC gratis weddenschap (10 winnaars)
 • Zesde plaats: 5000 bonuspunten (15 winnaars)

The International vindt plaats van 17.09.2021 tot 17.10.2021 op 1xBit. Schiet nu op, mis je kans om de sleutel tot je overwinning te vinden niet!

Zodra jij je aanmeldt bij 1xBit, volgen hier de andere voordelen waarvan je kunt genieten:

 • Grote Esports-collectie: al je favoriete e-sportspellen staan ​​op 1xBit. Deze omvatten DOTA 2, League of Legends, Starcraft II, CS:GO en vele anderen.
 • Anoniem online wedden: geen risico om jouw privégegevens of financiële informatie in verkeerde handen te verliezen! Je kunt je aanmelden op 1xBit en anoniem gokken.
 • Duizenden andere weddenschappen: naast e-sports kun je ook wedden op je favoriete sporten. 1xBit biedt je duizenden gokmarkten op meer dan 45 sporten, waaronder voetbal, basketbal, volleybal en zelfs ongebruikelijke sporten zoals weersvoorspelling of presidentsverkiezingen! Er zijn ook 5000+ online slots en 200+ live casinospellen.
 • Fatsoenlijke welkomstbonus: meld je aan bij 1xBit en claim tot 7 BTC-bonus op jouw eerste vier stortingen op de site
 • Snelle uitbetalingen: krijg jouw winst direct na jouw aanvraag op jouw account bijgeschreven. Geen vertragingen, geen tijdverspilling!
 • Talrijke valuta’s: meer dan 35 digitale munten geaccepteerd. Gok in Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Litecoin en andere populaire munten, er zijn zelfs drie fantokens beschikbaar. Interessant is dat je jouw voorkeursvaluta op elk moment kunt wijzigen.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!