XRP begint momentum te krijgen, aldus Michaël van de Poppe

De veelgevolgde Nederlandse cryptocurrency-analist en -handelaar Michaël van de Poppe heeft in een nieuwe video aangegeven dat hij XRP nauwlettend in de gaten houdt, aangezien de op zes na grootste cryptocurrency wat momentum begint te krijgen. Hierdoor denkt de analist dat de XRP koers binnenkort met 46% kan gaan stijgen ten opzichte van de huidige prijs van $1,26. Hij zei het volgende:

“Als we naar XRP kijken, zien we dat we deze prachtige [support]-flip hebben van $1,06. Ik heb ook het niveau rond de $1 gemarkeerd, want dat is een heel goed instappunt. Maar we kunnen zien dat het zeer belangrijke, significante niveau van $1,06 hier ondersteuning biedt. Enige consolidatie, zijwaartse actie en hoogstwaarschijnlijk krijgen we een nieuwe doorbraak voor XRP.”

Met behulp van de Fibonacci extension-tool gaf Van de Poppe aan dat de richtprijs voor XRP $1,85 is, wat erg dichtbij het hoogtepunt van 2021 van ongeveer $1,96 ligt.

Bitcoin-paar ziet er ook goed uit

Van de Poppe gaf ook aan dat hij kijkt naar XRP op zijn Bitcoin-paar (XRP/BTC). Volgens Van de Poppe is XRP/BTC één weerstand verwijderd van een stijging van 140% ten opzichte van de huidige waarde van 0,000025 BTC (of $1,25 op het moment van schrijven). Hij zei het volgende:

“Je wilt in dit gebied binnenkomen (0,00022 BTC of $1,10). U wilt uw halte eronder plaatsen. En hoogstwaarschijnlijk krijgen we een pauze die de trekker overhaalt naar de volgende impulsbeweging richting 0,000038 BTC, ter waarde van $1,90. En dan ga je eigenlijk op zoek naar hogere dieptepunten en hogere hoogtepunten.

In dit stadium weten we dat we hogere dieptepunten creëren, maar je wilt deze high (0.000038 BTC) eigenlijk doorbreken en een nieuwe hogere high creëren waardoor het waarschijnlijk is dat je je richt op een niveau van 0.00006 BTC ($3,00).”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!