MetaMask

Metamask bereikt 10 miljoen gebruikers

De populaire Ethereum-portemonnee MetaMask, heeft bekendgemaakt dat het aantal maandelijkse actieve gebruikers de $10 miljoen heeft bereikt. Het bereiken van dit hoogtepunt zal met een 24 uursfeest gevierd worden op Decentraland.

MetaMask plaatste het volgende bericht op Twitter:

Het feest op Decentraland zal op 2 september om 20.00 uur UTC beginnen. Tijdens dit feest zal muzikant en songwriter Mela Bee optreden. Bee kreeg bekendheid in de crypto-gemeenschap in mei nadat de populaire Twitter-persoonlijkheid Cobie zijn volgers naar haar Twitch-livestream leidde, waar ze meer dan $200.000 aan ETH en REN doneerden.

De populaire Ethereum-portemonnee MetaMask geeft toegang tot gedecentraliseerde webactiviteiten, omdat het gebruikers de mogelijkheid biedt om te communiceren met de Ethereum-blockchain en compatibele netwerken zoals Polygon, Arbitrum en Optimism. Daarnaast hebben gebruikers met MetaMask altijd de controle over hun cryptocurrencies. 

Hoewel MetaMask al bekend stond als een webbrowserextensie, werd vorig jaar in september een mobiele applicatie gelanceerd. Het bedrijf merkte op dat de mobiele app aanzienlijk heeft geholpen om het aantal gebruikers wereldwijd te vergroten in landen als Brazilië, China, India, Indonesië, Filippijnen, Thailand en Vietnam. Ook heeft de lancering van token swaps op MetaMask het gebruikersbestand van het platform versneld. Sinds juli 2020 is het aantal MetaMask gebruikers met 1900% gegroeid.

Bron: ConsenSys

De DeFi- en NFT-ruimte hebben dit jaar een aanzienlijke groei gezien en de enorme stijging in nieuwe gebruikers op platforms als Metamask en OpenSea illustreert de snel groeiende interesse in deze markten. Vorige maand werd een maandelijkse volume van meer dan $3 miljard bereikt op NFT-handelsplatform OpenSea. Daarnaast bereikte de totale waarde opgesloten in gedecentraliseerde financiën (DeFi) circa $90 miljard.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN