Alibaba NFT

OpenSea bereikt $3 miljard aan maandelijks NFT-volume

NFT-handelsplatform OpenSea, heeft tot nu toe in augustus een maandelijks volume van meer dan $3 miljard bereikt. In vergelijking met juli ($325 miljoen) was in augustus het transactievolume meer dan 9 keer zo groot.

OpenSea

OpenSea ziet deze maand op veel vlakken een aanzienlijke groei. Zo steeg het dagelijkse volume in deze maand enorm en bereikten ze op 29 augustus zelfs een hoogtepunt van circa $323 miljoen. Het dagelijkse volume bevindt zich al andere halve week constant boven $100 miljoen en sinds vorige week zelfs boven $200 miljoen.

“Sinds 21 augustus heeft het handelsvolume van één dag gedurende vier opeenvolgende dagen de 100 miljoen dollar overschreden. Bovendien is het aantal geregistreerde gebruikers dat minstens één keer in OpenSea heeft gehandeld, meer dan 278.000”, tweette de Chinese journalist Colin Wu.

OpenSea

Bovendien is deze maand ook het aantal actieve handelaren op OpenSea gestegen tot 208.475. In vergelijking met juli (circa 63.000) was in augustus het aantal actieve handelaren meer dan 3 keer zo groot.

OpenSea

Ook zag OpenSea zijn marktaandeel dit jaar flink stijgen. In juni steeg het marktaandeel naar meer dan 90 procent en in juli zelfs naar meer dan 96 procent, waardoor het aan de top van de NFT-markt staat.

Beroemdheden en bedrijven kopen NFT’s

Steeds meer beroemdheden en bedrijven ontdekken de NFT markt. Onlangs kocht NBA legende Stephen Curry een Bored Ape NFT voor $180.000. Ook kocht de wereldwijde betalingsgigant VISA een CryptoPunk voor een bedrag van $150k. Daarnaast gaan de geruchten dat Facebook wellicht de NFT-markt gaat betreden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN