Bexplus biedt 100% stortingsbonus voor USDT, BTC, ETH, XRP, LTC en EOS

Bexplus is een handelsplatform voor cryptoderivaten dat futures-handel ondersteunt voor cryptocurrencies zoals BTC, ETH, LTC, Dogecoin, enz. Daarnaast heeft Bexplus XRP opnieuw aangeboden om jouw portefeuille te diversifiëren. Daarnaast kun je gebruik maken van 100X leverage op Bexplus om jouw inkomsten bij het verhandelen van cryptocurrencies te maximaliseren.

100% stortingsbonus

Om de nieuwe gebruikers te verwelkomen en de vaste gebruikers te bedanken, stelt Bexplus nu elke handelaar in staat om een stortingsbonus van 100% aan te vragen. Als je bijvoorbeeld 1BTC stort, krijg je 2 BTC op jouw account. De bonus is niet opneembaar, maar kan worden gebruikt om een contract met een hogere waarde te openen, waardoor je meer winst kunt maken. Opmerking: de maximale bonus voor elke storting is 10 BTC.

Bexplus

BTC portemonnee met 21% jaarlijkse rente

Wil je passief inkomen verdienen zonder risico’s te nemen? De renteportefeuille van Bexplus kan je helpen met een jaarlijkse rente tot 21%. Als je bijvoorbeeld 1 BTC stort, krijg je een jaar later 1,21 BTC. Bovendien wordt de Bexplus BTC-portemonnee goed beveiligd door de toepassing van cold wallet-technologie.

Bexplus

Meer over Bexplus

Bexplus is opgericht in 2017 en een van de toonaangevende crypto-exchanges op de markt geworden. Met het hoofdkantoor in Hong Kong, heeft het momenteel vestigingen in Singapore, Japan, de Verenigde Staten en Brazilië. Tegenwoordig wordt Bexplus vertrouwd door meer dan 800k handelaren uit meer dan 200 landen/regio’s, vanwege de onderstaande voordelen:

100X leverage

Met een leverage van 1:100 heb je de kans om 100% van de winst te verdienen door long of short te gaan.

Hoge liquiditeit

Meer dan 15 market makers garanderen de marktliquiditeit en onmiddellijke transactie, wat een nauwkeurige prijs oplevert.

Lage servicekosten

Bexplus vereist geen stortingsvergoeding van gebruikers. Het rekent slechts 0,0005 BTC per BTC-opname, wat onder het wereldwijde industriegemiddelde ligt (0,00059 BTC per BTC-opname volgens rapporten).

Demo-account met 10 BTC

Na registratie krijgen gebruikers op Bexplus een echt handelsaccount en een demo-account met 10 BTC aangeboden. Gebruikers kunnen het demo-account gebruiken om vertrouwd te raken met het handelsproces en om verschillende handelsvaardigheden te oefenen.

Geen KYC

In tegenstelling tot andere crypto-exchanges verzamelt Bexplus geen gebruikersinformatie, omdat het alleen e-mailverificatie nodig heeft. Hierdoor kunnen we veiligheid garanderen en tegelijkertijd jouw privacy beschermen.

24/7 live chat-ondersteuning

Om de beste service te bieden, verzekert de klantenondersteuning van Bexplus gebruikers van 24/7 beschikbaarheid. Registreer je nu op Bexplus en ontvang een stortingsbonus van 100%.

Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het gesponsorde artikel.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!