Avanti Bank

Nederlandse Bitcoin familie verstopt vermogen in zes verschillende landen

De bekende Didi Taihuttu en zijn familie – ook wel bekend als de Bitcoin familie omdat zij al hun bezittingen omgeruild hebben voor Bitcoin (BTC) – heeft onlangs in een interview aangegeven dat zij hun bitcoin-voorraad in zes verschillende delen van de wereld verborgen hebben, samen met een paar andere waardevolle activa. Didi gaf tevens aan dat zijn bezit op het moment van schrijven opgeslagen is in kluizen op vier verschillende continenten.

De Bitcoin familie begon in 2017 met het investeren in Bitcoin. Destijds handelde het activum voor slechts $900 per eenheid. Hoewel investeren in BTC hen geen windeieren gelegd heeft, proberen ze er uiteraard alles aan te doen om hun geld veilig te houden en mogelijk zichzelf van de markt te verwijderen. In het interview legde Didi Taihuttu het als volgt uit:

“Ik heb de hardware wallets in verschillende landen verborgen, zodat ik nooit ver hoef te vliegen als ik mijn cold wallet nodig heb om uit de markt te stappen.”

Twee van de kluizen, zegt hij, zijn gestationeerd in Europa, terwijl nog twee op een handige plek in Azië zijn geplaatst. Hij heeft er ook een in Zuid-Amerika, terwijl de laatste locatie in Australië is. Taihuttu verklaarde verder:

“Ik leef het liefst in een gedecentraliseerde wereld waar ik de verantwoordelijkheid heb om mijn kapitaal te beschermen.”

Door kluizen en hardware-portefeuilles te gebruiken, heeft Taihuttu duidelijk gemaakt dat hij niet wil dat er iets met het fortuin van zijn familie gebeurt, en daarom gebruikt hij koude opslagtactieken om ervoor te zorgen dat zijn geld veilig blijft.

Koude opslag is al vele jaren een voortdurend argument in de crypto-industrie, waarbij zoveel mensen instaan ​​​​voor koude opslag aangezien het naar verluidt veiliger is en voorkomt dat fondsen vatbaar zijn voor hacks of cybercriminelen. Philip Gradwell – hoofdeconoom bij Chainalysis – verklaarde het volgende:

“Koude opslag verwijst vaak naar crypto die is verplaatst naar portefeuilles waarvan de privésleutels – de wachtwoorden waarmee de crypto uit de portefeuille kan worden gehaald – niet worden opgeslagen op computers met internetverbinding, zodat hackers de computer niet kunnen hacken en de privésleutels stelen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN