PSG Lionel Messi

PSG-token stijgt na gerucht over komst van Lionel Messi

Voetbalfans over de hele wereld hebben vast meegekregen dat ‘s werelds beste voetballer Lionel Messi besloten heeft om zijn oude club FC Barcelona te verlaten en gaat waarschijnlijk naar Paris Saint-Germain FC. Hoewel dit slecht nieuws is voor de fans van FC Barcelona, lijkt het echter goed nieuws te zijn voor PSG en de bijbehorende fantoken van de voetbalclub.

Het is namelijk zo dat de fantoken van de Franse voetbalclub flink gestegen is na het nieuws over de mogelijke transfer naar buiten kwam. Fans zijn hoogstwaarschijnlijk enthousiast over deze ontwikkeling en hebben dit getoond door te investeren in de Paris Saint-Germain-fantoken.

In detail is PSG een Chiliz-fantoken dat de afgelopen vier dagen enorm is gestegen. Om te benadrukken, dit is nadat Messi officieel de aankondiging deed over zijn vertrek bij FC Barcelona. Dit is een opmerkelijke ontwikkeling aangezien de prijs van de token een nieuw driemaandelijks hoogtepunt wist te bereiken.

Concreet is de prijs van de fantoken gestegen naar $50,13. Meer nog, dit betekent dat het activum alleen al in de afgelopen 24 uur met 37,1% is gestegen. In feite steeg de prijs van $21,95 op donderdag en is sindsdien hoog opgelopen.

Alexandre Dreyfus, de CEO van Chiliz, sprak over deze onmiddellijke prijsstijging:

“Fascinerend. De PSG steeg 40% na het gerucht dat Lionel Messi bij de club zou komen. Fantokens vertegenwoordigen het fansentiment. Het is duidelijk dat meer fans en gebruikers van Socios geïnteresseerd zijn.”

Messi heeft zijn hele voetbalcarrière bij FC Barcelona doorgebracht. De reden achter zijn vertrek is niet de keuze van de speler of de club. Het is eigenlijk vanwege een La Liga-regel dat de club niet bijeenkwam om onvoldoende financiering te krijgen.

Ondanks dat Messi ermee instemde om 50% minder dan zijn gebruikelijke waarde te nemen, kon de club hem niet vasthouden. Op dit moment lijkt het erop dat de speler in plaats daarvan naar PSG gaat, aangezien slechts een paar grote competities in staat zijn om aan de salariseis van de speler te voldoen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN