Bitcoin

Square klanten kochten $2,72 miljard aan Bitcoin in Q2

In een nieuwe brief naar aandeelhouders, die zondag werd gepubliceerd, onthulde betalingsgigant Square dat klanten in het tweede kwartaal van dit jaar $2,72 miljard aan Bitcoin (BTC) gekocht hebben. Daarnaast werd tevens duidelijk dat de totale netto-omzet van in diezelfde periode $4,68 miljard bedroeg, een stijging van 143% op jaarbasis.

Dit alles zorgde voor een brutowinst van $1,14 miljard, wat op zijn beurt weer een stijging is van 91% sinds 2020. Het bedrijf zei het volgende over de resultaten:

“Omdat we individuen de mogelijkheid hebben geboden om direct Bitcoin gratis te verzenden, unieke boosts te ontgrendelen, hun salaris direct te storten en meer, zijn klanten steeds meer het nut van het platform blijven ontdekken.”

De brief schreef niet alleen het succes van het bedrijf, maar ook dat van de klanten die via het platform hebben geïnvesteerd, toe aan een toegenomen vraag naar en een gemakkelijke toegang tot en blootstelling aan Bitcoin:

“Ons ecosysteem blijft een onderscheidende factor omdat we merken dat klanten die aandelen verhandelen of in hun portefeuille houden, meer betrokken zijn bij andere producten zoals Cash Card of Bitcoin en een grotere brutowinst per klant hebben gegenereerd.”

Square is sinds de lancering van Bitcoin-aankopen doorgegaan met het uitrollen van aankoopfuncties, zoals aangepaste orders, waarmee gebruikers specifieke prijzen kunnen instellen waartegen ze Bitcoin kunnen kopen of verkopen. Andere recente verbeteringen zijn onder meer de mogelijkheid om een ​​van de drie sats-per-byte-vergoedingen voor Bitcoin-opnames te kiezen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN