Unity Network

Unity Network: brengt DeFi naar de massa

Gedecentraliseerde finance (DeFi) verandert op wereldwijde schaal onze relatie met geld. Tegenwoordig kunnen we lenen, rente verdienen, speculeren, uitlenen en nog veel meer, zonder dat je ooit gebruik hoeft te maken van een gecentraliseerde bank of andere tussenpersoon.

Dit verlaagt de kosten en transactiesnelheden, en biedt degenen die voorheen geen toegang hadden tot financiële diensten een kans om hier toch gebruik van te maken. Maar net als het internet van de late jaren 1990, staat DeFi momenteel nog in de kinderschoenen, nog steeds gehinderd door slechte gebruikersinterfaces, complexiteit en soms onnodige risico’s. Het is een wereld die vaak gericht is op de technologie in plaats van de mens voorop te stellen.

Om DeFi naar de dagelijkse gebruiker te brengen en de wereldwijde financiële wereld echt te revolutioneren, moet dit veranderen.

Unity Network loopt voorop in die verandering. Unity is een door de gebruiker beheerd ecosysteem van gedecentraliseerde applicaties (DApps) op het Ethereum-netwerk. Het project streeft ernaar DeFi toegankelijk te maken voor mensen van alle leeftijden en vaardigheden door een combinatie van opleiding, gebruiksgemak, innovatief interface-ontwerp en door het samenbrengen van een verenigde community van behulpzame gebruikers.

Als het gaat om de DApp-ontwikkelingscyclus van Unity, is samenwerking de sleutel. Aanvragen voor applicaties worden via stemmen van de gemeenschap gekozen. Deze DApps zijn gekozen om gebruiksvriendelijk en verkoopbaar te zijn en vooral om financiële problemen in de echte wereld op te lossen. Alle DApps van Unity Network worden aangedreven door zijn eigen UNT-token en een klein deel van de UNT die door de DApps van Unity stroomt, wordt teruggestuurd naar het bedrijf om verdere ontwikkeling te financieren.

Deze ontwikkelingscyclus herhaalt zich, waardoor Unity Network in de loop van de tijd kan groeien en evolueren. Hierdoor kan er worden ingespeeld op de behoeften van de markt en zijn community en tegelijkertijd waarde worden opgebouwd voor Unity investeerders. Met elke DApp die wordt ontwikkeld, neemt de use-case voor UNT toe en profiteren UNT-houders niet alleen van de toenemende waarde, maar ook van de groeiende reeks financiële tools van Unity.

De eerste DApp die uit dit proces voortkomt, is PreSaga. De DApp zal binnenkort verschijnen en is een op AMM-gebaseerde voorspellingsmarkt waarmee gebruikers weddenschappen kunnen plaatsen op de uitkomst van toekomstige evenementen. Met PreSaga kunnen gebruikers met zo min mogelijk stappen en zo min mogelijk moeite op evenementen wedden, waardoor de ervaring zowel snel als gemakkelijk wordt.

Binnenkort wordt ook Unity’s Defi Learning Portal gelanceerd, die gebruikers kennis zal laten maken met Unity’s DApps en hen helpt te leren hoe ze veilig en winstgevend kunnen navigeren in de vaak verwarrende cryptocurrency-wereld.

Als het startpunt voor gebruikers die minder thuis zijn in crypto, wil Unity helpen het volgende tijdperk van cryptocurrency in te luiden – een tijdperk dat open en toegankelijk is voor iedereen. Door samen te werken met zijn betrokken community, zal het blijven groeien, lesgeven en nieuwe gebruikers introduceren in de wereld van gedecentraliseerde finance.

Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het gesponsorde artikel.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN