Bitcoin Update

Bitcoin koers zal eerder richting $60.000 stijgen dan terug vallen richting $20.000, aldus analist

De bekende Bloomberg-analist Mike McGlone heeft zijn korte termijn vooruitzichten van de Bitcoin koers uitgesproken. De analist onthulde dat hij gelooft dat de kans groter is dat de nummer één cryptocurrency richting de $60.000 zal stijgen dan dat het terug zal dalen naar $20.000.

Volgens een sectie gedeeld door Eric Balchunas, senior analist van Bloomberg’s exchange-traded fund (ETF), schreef McGlone in een rapport dat de huidige consolidatie van Bitcoin boven de $30.000 vergelijkbaar is met de consolidatie van BTC rond $4000 na de bearmarkt van 2018, voordat de cryptocurrency steeg tot $14.000 in een paar maanden tijd.

Volgens McGlone lijken de meer “tactisch-handelsgerichte bears zich te verspreiden wanneer Bitcoin ongeveer 30% onder het voortschrijdend gemiddelde van 20 weken blijft, waardoor de buy-and-hold-types tijd accumuleren.”

Binance

McGlone merkte op dat het “meer een kwestie is van ondersteunende rijping binnen een prijsstijging op langere termijn dan een signaal dat Bitcoin zich voor aan bereiden is voor donkere dagen.”

De analist ging ook in op het harde optreden van China tegen de handel en mining in cryptocurrency, en merkte op dat dit zou kunnen betekenen dat de economische groei van het land voorbij is, wat de Amerikaanse dollar en BTC ten goede zou komen.

McGlone wees er ook op dat toonaangevende stablecoins in de cryptocurrency-ruimte worden ondersteund door de Amerikaanse dollar, met USDT, USDC en BUSD als voorbeelden van deze munten.

Hoewel dit natuurlijk een bullish voorspelling is van McGlone, voorspelde hij eerder dit jaar dat hij gelooft dat de Bitcoin koers dit jaar nog steeds $100.000 kan bereiken. We moeten afwachten of deze voorspelling van McGlone nog waarheid gaat worden. Eerst maar eens een nieuwe all-time high neerzetten.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN