Bekende analist identificeert $36.000 als belangrijkste weerstand

In een nieuwe reeks tweets heeft een bekende cryptocurrency-analist, die in de industrie bekend staat als Altcoin Psycho, dat hij op zijn hoede is voor het herstel van Bitcoin (BTC) van het afgelopen weekend, zelfs toen Bitcoin op zaterdag de $34.000 overschreed. Hij tweette het volgende:

“Het is niet nodig om het hier te ingewikkeld te maken. Mensen geven de voorkeur aan slagkracht boven winst, dus proberen ze waarzegger te spelen en de bodem te voorspellen. Laten we $36.000 terugvorderen en eerst de marktstructuur veranderen, dan zal ik opgewonden zijn. Al het andere is slechts emotie en ruis.”

Binance

Altcoin Psycho gaf ook aan dat hij kijkt naar de niveaus waarop Bitcoin opende en sloot op de wekelijkse en dagelijkse grafieken. De handelaar concentreert zich op het laagste punt van vorige week maandag nabij $30.400, het hoogste punt van maandag van $31.850 en het vorige wekelijkse dieptepunt van $31,050. Hij tweette:

“Zwarte pijlen op mijn grafiek zijn interessegebieden:

1) Ongebruikte H4-zone waar we net uit zijn gekomen

2) Eerder wekelijkse high

3) Maandelijkse open

Zal de reacties op die gebieden nauwlettend in de gaten houden. Vergeet niet dat het de prijs [$36.000] moet overschrijden voordat er wordt gevierd.”

Hoewel Altcoin Psycho niet volledig overtuigd is van de laatste rally van Bitcoin, is hij van mening dat het onwaarschijnlijk is dat de cryptomarkt een bearmarkt zal betreden gezien de hoeveelheid aandacht die het krijgt:

“Ik twijfel er niet aan dat er te veel geld binnenkomt voor crypto om zomaar in een meerjarige bearmarkt te gaan. Maar hoe zit het met het terugwinnen van een paar belangrijke niveaus voordat we de bull-tweets uit de kast halen, goed?”