Black Rock Petroleum staat klaar om 1 miljoen Bitcoin-miners te hosten

Het Black Rock Petroleum heeft aangekondigd dat het klaar staat om 1 miljoen Bitcoin-miners te hosten en te exploiteren met zijn gasreserves. Het petroleumbedrijf heeft een bindende overeenkomst getekend met Optimum Mining Host Limited Liability Co om de miners te hosten en te exploiteren die uit China zijn verdreven. Zoltan Nagy, Chief Executive Officer van Black Rock, zei het volgende over de aankondiging:

“De huidige productieniveaus zijn goed, en onze ingenieurs hebben de historische productiegegevens van het pand bekeken en recente reserve-evaluaties geanalyseerd, en we zijn ervan overtuigd dat we over de expertise, technologie en middelen beschikken om de productie aanzienlijk te verhogen, en op zijn beurt de cashflow van de locatie, en om Bitcoin-miners te hosten en te exploiteren tegen energiekosten van ongeveer drie cent (Canadese dollar) per KWH.”

Het harde optreden van de Chinese overheid tegen crypto-bedrijven en mining heeft geleid tot het massale vertrek van miljoenen miners uit het land. Enkele van de grootste mining-bedrijven moesten hun activiteiten stoppen en ofwel verhuizen naar andere landen.

Binance

De exodus heeft ertoe geleid dat miljoenen van deze miners naar verschillende landen zijn verhuisd, waarbij met name Canada en Kazachstan een populaire keuze zijn geworden.

Black Rock Petroleum Company heeft tevens onlangs aangekondigd dat het haar activiteiten uit gaat breiden door de overname van Caledonian Midstream, dat eigenaar en beheerder is van de Quirk Creek Gas Plant in Alberta, Canada.

Caledonian wordt een volledige dochteronderneming van Black Rock na voltooiing van de onlangs aangekondigde transactie en Black Rock Petroleum zal de locatie gebruiken voor het hosten en exploiteren van maximaal 200.000 van de één miljoen Bitcoin-miners, met 300.000 miners op een tweede locatie in Alberta en 500.000 op een derde locatie die binnenkort zal worden geïdentificeerd. Nagy zei het volgende over de overname van Caledonian:

“Caledonian Midstream past uitstekend bij Black Rock, en aangezien de vraag naar aardgas blijft groeien, in Alberta en in heel Noord-Amerika, de locatie Quirk Creek perfect gelegen om die markten te bedienen.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!