Deze twee cryptocurrencies zijn in een korte periode met 300% gestegen

Twee cryptocurrencies hebben in de afgelopen 30 dagen een rally laten zien van meer dan 300%. Dit terwijl we midden in een zijwaarts bewegende cryptomarkt zitten. Eén van de twee cryptocurrencies die een flinke rally heeft laten zien is het op blockchain gebaseerde spel Axie Infinity (AXS) geïnspireerd door Pokémon.

Axie Infinity

Axie Infinity (AXS) is een spel waarmee spelers virtuele huisdieren die bekend staan ​​als “Axies” kunnen verzamelen, fokken, grootbrengen en verhandelen. Het is een NFT-spel en -ecosysteem dat in 2018 is gelanceerd en draait op de Ethereum-blockchain. De cryptocurrency is in de afgelopen 30 dagen gestegen van $4,10 op 10 juni naar zijn hoogste punt ooit van $19,63 op 10 juli, volgens CoinGecko. De rally heeft voor een snelle stijging van meer dan 378% in slechts 30 dagen gezorgd. AXS kan worden verhandeld op beurzen zoals Binance AVATrade, en werd onlangs toegevoegd door Kraken

DappRadar, een website die informatie en inzichten geeft over gedecentraliseerde apps, heeft de Axie Infinity cryptospel de afgelopen 30 dagen geclassificeerd als de nummer één op Ethereum gebaseerde game op basis van volume.

Binance

Constellation Network

De tweede cryptocurrency die in 30 dagen tijd aanzienlijk is gestegen is Constellation Network (DAG). Het Constellation Network is een gedecentraliseerd netwerk, ecosysteem en raamwerk waarmee ontwikkelaars blockchains en gedecentraliseerde applicaties kunnen bouwen.

DAG steeg in de afgelopen 30 dagen met meer dan 352% omhoog van $0,042 op 10 juni naar een nieuw record van $0,19 op 10 juli, volgens CoinGecko. De cryptocurrency steeg samen met de uitrol van het gedecentraliseerde (DeFi) platform Lattice Exchange, door gebruik te maken van het Hypergraph netwerk van Constellation. DAG kan worden verhandeld op beurzen zoals KuCoin en HitBTC.

Zowel AXS als DAG zijn beide dus flink in waarde gestegen, echter kunnen die winsten snel verdwijnen. Dit komt omdat we vaker in de historie hebben gezien zien dat altcoins het pad van Bitcoin volgen tijdens ups en downs. Een cryptocurrency die snel stijgt kan in deze volatiele en onvoorspelbare crypto-industrie hard corrigeren.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!