Ethereum koers

Aantal Ethereum op beurzen bereikt dieptepunt

Het aantal Ethereum (ETH) dat op beurzen gehouden wordt, blijft dalen en heeft zijn laagste niveau in meer dan twee jaar bereikt. Dit komt mede omdat het aantal tokens die naar het ETH 2.0-contract zijn gestuurd, een nieuw record heeft bereikt van meer dan zes miljoen.

Volgens gegevens van CryptoQuant zijn is aantal Ethereum op gecentraliseerde beurzen de afgelopen dagen enorm gedaald, en vooral na de marktcrash van half mei toen beleggers zich haastten om hun tokens op handelsplatforms te storten. Het bedrijf tweette het volgende:

Met de laatste scherpe daling is het aantal munten echter gedaald tot het laagste niveau in ongeveer twee en een half jaar. Zoals de populaire cryptocurrency-analist Willy Woo opmerkte, kan het meeste hiervan worden gekoppeld aan de snelle opkomst van op Ethereum gebaseerde DeFi-protocollen en Ethereum 2.0:

Het laatste punt is de laatste tijd bijzonder populair omdat het beleggers in staat stelt hun Ether-posities te vergrendelen om stakingsbeloningen te verdienen. Als zodanig is het aantal tokens dat naar het ETH 2.0-contract wordt gestuurd voortdurend toegenomen.

Volgens gegevens van Dune Analytics is er momenteel meer dan zes miljoen Ether verzonden, met een waarde van ongeveer $14 miljard, wat goed nieuws, aangezien deze munten niet op korte termijn verkocht kunnen worden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN