Bitcoin Nieuws

Is dit het beste moment om Bitcoin te kopen?

Bitcoin heeft de afgelopen tijd flink in populariteit gewonnen, echter zit de Bitcoin koers op dit moment nog vast in een range van $30.000 – $40.000. De koningsmunt gooit de laatste tijd roet in elke hoop op het maken van een bull run, en kortetermijnhouders verloren uiteindelijk miljoenen dollars. Maar een belangrijke indicator: de Puell Multiple brengt echter goed nieuws. De indicator geef namelijk aan dat het een goed moment is om Bitcoin te kopen.

Historisch gezien heeft de indicator, sinds de oprichting van Bitcoin (BTC), slechts 5 keer de groene koopzone bereikt. De belangrijkste voorbeelden hiervan waren de daling van 2012, de daling van 2018 en de meest recente crash van 2020. Tijdens elk van deze evenementen gaf de indicator solide koopsignalen aan en de Bitcoin koers steeg vervolgens. Nu de munt zich in een vergelijkbare situatie bevindt, kan het optimisme niet worden genegeerd.

Bron: Lark Davis YouTube

Wie kopen er allemaal?

Onlangs hebben grote internationale banken, ondanks de controversiële XRP-rechtszaak, de cryptomarkt betreden, met name door investeringen/producten in Bitcoin. De cijfers tonen aan dat namen als JPMorgan Chase, Goldman Sachs, Morgan Stanley en Citigroup al inspelen op de markt en van plan zijn deze verder uit te breiden.

Bron: Documenting Bitcoin

Naast banken, hebben grote investeerders (ook wel whales genoemd) ook besloten hebben om de koningsmunt te accumuleren. Een recent rapport van Santiment merkte op dat “Bitcoin-adressen met 100 tot 10.000 BTC in de afgelopen 25 dagen in totaal 90.000 BTC hebben toegevoegd, wat een waarde vertegenwoordigd van ongeveer $3,38 miljard.”

En hoewel de Amerikaanse SEC nog geen beslissing heeft genomen over een mogelijk Bitcoin ETF in het land, hebben goedgekeurde Bitcoin ETF’s het in andere landen erg goed gedaan. Het lijkt dus dat de grote spelers in de markt blijven accumuleren en nog steeds in een stijging geloven.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN