Concordium wordt het eerste buitenlandse platform dat lid wordt van de Japan Blockchain Association

Concordium AG is trots om aan te kondigen dat het is geaccepteerd als volwaardig lid van de Japan Blockchain Association. Het wordt nu het eerste buitenlandse blockchain-platform dat lid wordt van de Association, die bestaat uit meer dan 120 binnenlandse en internationale bedrijven en organisaties. Het nieuws komt slechts een week nadat Concordium het mainnet van zijn enterprise-grade blockchain lanceerde, met een uniek ingebouwd identiteitsprotocol.

De Japan Blockchain Association (JPA) werd in 2014 opgericht als de eerste algemene vereniging van het land die zich toelegt op het onderwijzen en promoten van blockchain-technologie. Van een kleine groep stichtende leden omvat de JBA nu internationale bedrijven zoals Microsoft en Deloitte, samen met crypto-native bedrijven zoals Kraken en bitFlyer.

Concordium voegt zich nu bij deze grote namen en wordt het eerste niet-Japanse blockchain-platform dat dit doet. Als gevolg van dit goede nieuws, zei Lone Fønss Schrøder, Chief Executive Officer van Concordium, het volgende:

“De Japanse visie op blockchain- en cryptocurrency-regulering past heel goed bij de regelbare, transparante en duurzame blockchain van Concordium. We zijn trots om lid te worden van de Japan Blockchain Association en kijken ernaar uit om met de groep samen te werken aan activiteiten die de groei van het Japanse blockchain- en cryptocurrency-ecosysteem ondersteunen.”

Door lid te worden van de JBA, wil Concordium zijn doel bereiken om een ​​sterkere verbinding tussen blockchain-technologie en de echte wereld te bouwen. Door deel te nemen aan JBA-activiteiten en samen te werken met andere leden, hoopt Concordium de acceptatie en ontwikkeling van blockchain-technologie in de samenleving te bevorderen.

Concordium verwelkomt de mogelijkheid om zijn netwerk uit te breiden naar de Japanse blockchain-gemeenschap in een opwindende tijd, aangezien het pas net haar mainnet heeft gelanceerd. De lancering komt na vier succesvolle testnet-proeven en betekent dat Concordium nu enterprise-ontwikkelaars onboardt om te beginnen met het bouwen van productieklare applicaties. Het unieke identiteitsprotocol van het platform maakt gebruik van een hybride benadering waarbij on-chain zero-knowledge proofs worden gecombineerd om privacy te waarborgen met off-chain real-world identiteitscontroles om de herkomst te garanderen.

Over Concordium

Concordium is een gedecentraliseerde en duurzame openbare blockchain die de tekortkomingen van traditionele blockchains oplost door middel van ingebouwde gebruikersidentificatie en Zero-Knowledge-Proofs, die worden gebruikt om anonimiteit te vervangen door het beveiligen van privégegevens. De technologie ondersteunt versleutelde betalingen, biedt relevante autoriteiten de mogelijkheid om gebruikers te identificeren en stelt de gebruiker in staat de identiteit van tegenpartijen te verifiëren.

Gebaseerd op op wetenschap gebaseerde en peer-reviewed protocollen, heeft Concordiums blockchain een solide cryptografische focus, met protocollen die zijn ontwikkeld door academici van enkele van ’s werelds toonaangevende universiteiten op dit gebied, samen met het onderzoeksteam van Concordium. Het project wordt geleid en geadviseerd door senior business executives uit sectoren als het bankwezen, de automobielindustrie, logistiek, detailhandel, energie en telecommunicatie. Het is ook samenwerkingen aangegaan met verschillende gewaardeerde wetenschappelijke instellingen, waaronder het Concordium Blockchain Research Center Aarhus, Aarhus University, ETH Zürich en het Indian Institute of Science.

Over de Japan Blockchain Association

De Japan Blockchain Association (JBA) is opgericht in 2014 en is de oudste algemene vereniging van Japan die zich toelegt op het onderwijzen en promoten van blockchain-technologie. Het heeft als doel een gezonde zakelijke omgeving en een gebruikersbeschermingssysteem voor blockchain-technologie, en de crypto-activa die hierdoor worden ondersteund, te bevorderen en bij te dragen aan de ontwikkeling van de digitale activa-industrie in Japan.

JBA-activiteiten omvatten het bevorderen van interactie tussen leden, het detecteren van trends en het behandelen van verschillende onderwerpen via subcommissies en studiegroepen, en het delen van kennis en informatie. De JBA analyseert ook de factoren en problemen die de ontwikkeling van innovatie belemmeren, organiseert vergaderingen, bereidt richtlijnen voor en stelt deze samen om aan de overheid voor te stellen en dient als een platform voor samenwerking tussen de publieke en private sector.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!