Kan de Bitcoin koers op korte termijn boven $40.000 handelen?

De Bitcoin (BTC) koers lijkt support te hebben gevonden bij het $35.000 niveau en het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat we het $40.000 niveau opnieuw gaan testen. Het is uitermate belangrijk dat Bitcoin het $40.000 weet te doorbreken en deze vervolgens omzet naar support. Als dit lukt dan zouden we weleens kunnen gaan kijken naar niveaus boven $45.000. Voorlopig is er flinke onzekerheid op de markt, maar Bitcoin zou met een doorbrak boven $40.000 de onzekerheid kunnen wegnemen.

Bitcoin op weg naar niveaus boven $40.000

Volgens de bekende Nederlandse cryptocurrency analist CryptoMichaël zullen we op korte termijn boven het $40.000 niveau bewegen. De analist deelde onlangs een grafiek waarin hij voorspelde dat de Bitcoin koers nog even zijwaarts zal bewegen voordat we het $40.000 niveau zullen testen. Als we zijn grafiek moeten geloven zal de eerstvolgende poging niet met succes zijn, maar zullen we eind juli toch echt boven $40.000 uitkomen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Het pad volgen van Bitcoin.”

Bitcoin koers

CryptoMichaël ging verder in op de recente crash van de cryptomarkt en vertelde dat het slechts een van de meerdere crashes is die we in de voorgaande jaren hebben gezien. Hij merkte verder op dat er uiteindelijk na zo een flinke crash steeds een grotere impulsgolf begint. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“In 2017 (en 2016) hebben we meerdere van die zware crashes zien gebeuren. De structuur veranderde niet, het sentiment wel. Mensen vertrokken, zonder interesse in #crypto niet meer. De prijsactie consolideerde zich, waarna een steeds grotere impulsgolf begon. En mensen kwamen terug.”

Bitcoin

Wat denken jullie dat de Bitcoin koers gaat doen? Laat het ons weten op onze socials!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!