Bitcoin koers

Bitcoin koers kan nog corrigeren richting $20.000, aldus analist

De bekende crypto-handelaar Dave the Wave, die tevens de crash van Bitcoin (BTC) nauwkeurig voorspelde van $11.400 tot $6.400 in 2019 en onlangs handelaren waarschuwde voor aanstaande bearish Bitcoin-prijsactie voorafgaand aan de crash van eind mei, heeft zijn visie gegeven op de nummer één cryptocurrency.

De analist gaf aan dat, hoewel de Bitcoin koers eind mei helemaal naar beneden stortte naar $30.000 van een hoogtepunt van $64.000 en er niet in is geslaagd om het niveau van $40.000 te herstellen, hij gelooft dat de correctie nog niet helemaal afgelopen is. Hij belichtte een bekende grafiek die laat zien dat Bitcoin een jaar lang corrigeert en een bodem vindt op ongeveer $20.000. Hij tweette het volgende:

De handelaar vergeleek de huidige beweging van de Bitcoin koers met corrigerende perioden uit het verleden, wat erop wijst dat Bitcoin tot begin 2022 voorbestemd kan zijn voor bearish prijsacties.

De handelaar brengt ook de Bitcoin-fibonacci-retracementniveaus in kaart, dit zijn gebieden waarop het activum waarschijnlijk steun of weerstand zal ontmoeten.

Dave identificeert een belangrijk weerstandsniveau van ongeveer $42.000, en belicht belangrijke ondersteuningsgebieden voor Bitcoin om vast te houden op $33.000, $27.000 en ongeveer $20.000 en vervolgens $16.000. Hij tweette de volgende grafiek:

Bron: Dave the Wave Twitter

De Bitcoin koers staat op het moment van schrijven op ongeveer $37.700, wat een stijging van ongeveer 7,4% ten opzichte van gisteren.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN