Bitcoin nieuws

Bitcoin koers bevindt zich op een kritiek punt, aldus Raoul Pal

Voormalig Goldman Sachs-directeur en mede-oprichter van Real Vision Raoul Pal heeft op Twitter aangegeven dat de Bitcoin koers zich momenteel op een zeer kritiek moment bevindt, weken nadat de nummer één cryptocurrency naar een jaarlijks dieptepunt van $30,681 daalde.

Hij vertelde zijn 552.700 volgers dat BTC signalen laat zien die aangeven dat er een ommekeer in het verschiet ligt. Volgens Pal loopt Bitcoin het risico zijn correctieperiode te verlengen als het het signaal niet weet te bevestigen:

“Ik vind dat DeMark Indicators goed voor mij werken voor het beoordelen van kansen. De wekelijkse 9 op de log-trendlijn in BTC voelt als de juiste kans op een ommekeer. Als dit binnen een paar weken niet lukt (lagere kans), zal dit leiden tot veel langere pijn. Laten we het afwachten.”

Zoals aangegeven gebruikt Pal de DeMark-indicator om in- en uitstapmogelijkheden te timen. Wanneer de sequentiële indicator van DeMark een waarde van 9 knippert, beschouwen handelaren dit als een teken dat een trendomkering in zicht zou kunnen zijn.

De CEO van Global Macro Investor (GMI) voegde er vervolgens aan toe dat de Bitcoin koers dezelfde marktstructuur laat zien als toen het vorig jaar herstelde van de door het coronavirus veroorzaakte ineenstorting:

“Dat is in lijn met mijn werk van GMi…”

Pal benadrukte ook dat de huidige dip lijkt op de enorme correctie in 2013 voordat Bitcoin een razendsnelle 900% rally maakte van $100 naar $1.000:

Hoewel Pal op de lange termijn bullish is over Bitcoin, gaf hij wel aan dat een nieuwe stap naar beneden binnen de mogelijkheden ligt:

“Kan nog een laatste dip lager, maar misschien niet. Maart 2020 had ook geen vijf golven naar beneden.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN