Dit is waarom Coin Bureau bullish is op Kusama (KSM)

In een recente YouTube-video legde de pseudo-anonieme cryptocurrency-analist en influencer Coin Bureau uit waarom hij zo optimistisch is over Kusama (KSM). Hij zei het volgende:

“De sleutel tot Kusama’s schaalbare multichain-architectuur, parachains maken verbinding met het netwerk door een slot op de Relay Chain te huren via een toestemmingloze veiling. Als het kanarienetwerk van Polkadot zal Kusama eerst parachain-veilingen uitrollen voor testen en optimalisatie. Parachains zullen in eerste instantie waarschijnlijk geleidelijk aan in Kusama worden ingevoerd om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, maar het belooft niets.”

Hij ging vervolgens verder met:

“Het gekke van parachain-slotveilingen is dat ze je de kans geven om die volgende 100x munt of token op te halen zonder een cent van je zuurverdiende geld op te geven.”

Als gevolg van deze ontwikkeling voorspelde Coin Bureau dat de lancering van parachain-slotveilingen zou leiden tot een toename van de vraag naar KSM, waardoor de prijs hoger zou worden:

“Ik vermoed dat de meeste individuen en instellingen die van plan zijn deel te nemen aan Kusama’s parachain-slotveilingen sinds vorig jaar KSM hebben verzameld. Het lijkt er tenslotte op dat ze honderden miljoenen dollars aan KSM nodig hebben om een ​​parachain-slot te beveiligen. Ik denk dat deze vroege investeerders slim genoeg zijn om te weten dat als ze zouden wachten met kopen tot de veilingen van parachain-slots begonnen, de plotselinge toename van de vraag KSM naar prijzen zou sturen die ze niet willen betalen.”

Coin Bureau beweerde dat er nog meer ruimte was om de prijs van KSM te laten groeien, ondanks dat de vraag naar parachain-slotveilingen gedeeltelijk in het token is ingeprijsd:

“Wat dit betekent is dat de vraag die zal worden gecreëerd door parachain-slotveilingen op Kusama al in KSM is ingeprijsd. Iets zegt me echter dat er meer dan een paar mensen zijn die geen aandacht hebben besteed aan wat Kusama heeft uitgespookt. Heck, zelfs ik wist niet dat Tether USDT op Kusama zal lanceren.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!