bullmarkt

Justin Sun gelooft dat de bullmarkt nog niet voorbij is

De bekende oprichter van Tron (TRX) Justin Sun heeft in een recent interview met Bloomberg zijn mening gegeven over de huidige staat van de cryptocurrency-markt. Hij gaf aan dat hij denkt dat de bullmarkt nog steeds intact is en dat er zelfs een nieuwe rally om de hoek staat.

In het interview voorspelde Sun dat de markt juni een “prijsaanpassing” zal doormaken, waarna de markt in de daarop volgende twee maanden flink zal stijgen. Hij zei het volgende:

“Ik denk dat juni slechts een prijsaanpassing is en dat we in juli en augustus bullmarkten zullen zien. Ik geloof nog steeds dat de bullmarkt er nog steeds is en we zullen de ontwikkelingen van cryptocurrency blijven zien.”

De oprichter van Tron stelde tevens dat de recente neergang in de cryptomarkten slechts een gezonde correctie is:

“Ik geloof dat de aanpassing van de cryptomarkt, voornamelijk komt omdat het al het hele jaar aan het stijgen is. Ik denk dat we een aantal aanpassingen op de juiste momenten moeten zien.”

Sun voegde eraan toe dat hij gelooft dat China’s harde optreden tegen cryptocurrencies niet zal slagen vanwege het gedecentraliseerde karakter van de industrie:

“Ik denk dat het recente nieuws van China over crypto erg belangrijk is. Maar ik wil benadrukken dat er geen enkele persoon of factor is die de markt kan beheersen.”

Tot slot zei de oprichter van Tron dat de economische kansen die de ruimte biedt, de anti-crypto-agenda van China zullen bemoeilijken:

“Ik geloof dat China zelfs vandaag de dag strengere regels probeert op te leggen voor crypto. Maar crypto gaat nog steeds groeien in China, zoals in de meeste landen, want op dit moment heeft crypto in China ook grote belangen bij de lokale overheid, gekoppeld aan veel banen van de mensen in China. Dus ik denk niet dat China van de ene op de andere dag hard kan optreden tegen crypto.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN