Binance lanceert NFT-marktplaats op 24 juni

Het team van Binance heeft aangekondigd dat de NFT-marktplaats van het platform op 24 juni gelanceerd zal worden. De lancering bevat exclusieve NFT’s gemaakt door Lewis Capaldi, Trevor Jones, Michael Owen, Alphonso Davies en eStarPro.

Daarnaast legde het team van Binance NFT ook uit dat ze samenwerkingen aangaan zijn met andere digitale artiesten, muzikanten, atleten en beroemdheden om exclusieve content te bieden tijdens de lancering van de marktplaats en voor in de toekomst. Het einddoel van Binance NFT is om de markt te transformeren in “de ultieme bestemming voor NFT’s en digitale verzamelobjecten”.

Ook content van getalenteerde makers en individuen

Opgemerkt moet worden dat de lancering van de Binance NFT-marktplaats op de 24e van volgende maand ook illustraties en content van getalenteerde makers en individuen van over de hele wereld zal bevatten.

Artiesten, makers en muzikanten worden daarom door het team van Binance NFT gevraagd om deel te nemen aan het Innovative Creators Program van het platform, dat is gericht op het aanbieden van unieke content op de markt.

Succesvolle aanvragers van het programma krijgen de kans om hun creaties en verzamelobjecten op de Binance NFT-marktplaats te laten zien tijdens de eerste maand na de lancering. Ten tweede ontvangt elke maker 99% van de opbrengst van hun eerste NFT-verkoop en een royaltybetaling van 1% van daaropvolgende NFT-transacties. Ten derde krijgen alle aanbevolen NFT’s de kans om op de officiële sociale-mediakanalen van Binance te worden weergegeven met miljoenen volgers.

Hoe kan je jezelf aanmelden?

Kandidaten die willen deelnemen aan het Binance NFT Innovative Creators Program worden verzocht een e-mail te sturen naar nft@binance.com met de volgende informatie:

  • E-mailonderwerp met de titel ‘Application for Binance NFT Innovative Creators Program’.
  • Een korte zelfintroductie.
  • Links naar relevante social media-accounts, indien aanwezig (Instagram, Twitter, Facebook, enz.).
  • Beschrijving van eerdere NFT-ervaring, indien aanwezig.
  • Reden voor aanmelding bij het Binance NFT Innovative Creators Program.
  • Voorbeelden van eerder werk kunnen aan de e-mail worden toegevoegd.
  • Een beschrijving van de NFT-content die u zou vermelden als deze is geselecteerd, of een voorstel van wat u voor de lancering wilt maken.

Alle aanvragen moeten uiterlijk op 31 mei om 23.59 uur UTC worden ingediend. Alle succesvolle aanvragers worden rechtstreeks gecontacteerd door het Binance-team.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!