Hoard lanceert NFT-marktplaats met NFT leen- en uitleen-functionaliteiten

Aarhus, Denemarken, 26 mei 2021: Hoard Exchange, een op Ethereum gebaseerde NFT-marktplaats voor het verhandelen, verhuren en uitlenen van NFT’s, opende zijn deuren op 26 mei. Met Hoard kunnen gebruikers allerlei NFT’s lenen en verpanden, zoals in-game items, digitale kunst, domeinnamen en meer.

Gebruikers kunnen hun eigen NFT’s verhandelen door ze te vermelden of andere NFT’s ontdekken om te kopen. Zodra een gebruiker een NFT verwerft of zijn eigen NFT uploadt naar de markt, kan hij deze gebruiken als onderpand voor een lening, afhankelijk van vraag en aanbod. De oplossing van Hoard biedt kredietverstrekkers een hulpmiddel om hoge winsten te behalen en een mogelijkheid om gewilde NFT’s te verwerven.

Het platform biedt beginners en gevorderde crypto-enthousiastelingen een gebruiksvriendelijke interface. Hoard richt zich op in-game items van gebruikers, onroerend goed, digitale kunst en nog veel meer NFT’s die verhandeld, geleend of gehuurd kunnen worden op de markt.

Met de uitleen- en leenfuncties kan iedereen die stablecoins en NFT’s heeft, gemakkelijk een extra inkomen opbouwen met NFT als een lener of als hefboom als geldschieter. Bovendien kunnen de eigenaren van een HRD-token de munt inzetten en een financieel rendement op hun investering krijgen. Radek Zagórowicz, CEO van Hoard, zei het volgende hierover:

“De leningfunctie op de Hoard-markt opent nieuwe mogelijkheden voor NFT-houders. Dit is de eerste stap in de verdere ontwikkeling van nieuwe NFT-functionaliteiten / hulpprogramma’s die Hoard de komende maanden gaat introduceren.”

Over Hoard

Hoard is een NFT-marktplaats die lage kosten garandeert en veel ERC-20-tokens voor transacties ondersteunt. Het platform ondersteunt geavanceerde DeFi-liquiditeitsfunctionaliteiten en geldleningen via de marktplaats met behulp van NFT’s als onderpand.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!