Deze analisten verwachten flinke stijging voor XRP

We weten allemaal dat de cryptocurrency van Ripple, XRP, één van de sterkste communities heeft in de gehele markt. Geen enkel project heeft zoveel die hard supporters als XRP, en tegen ze in gaan heeft vrijwel geen zin, aangezien je ze niet zal overtuigen van een andere mening/visie.

Als gevolg van dit enorme vertrouwen hebben we dan ook door de jaren heen verschillende prijsvoorspellingen gezien, variërend van $5 tot $100. Nu hebben we echter hieronder verschillende bekende analisten geciteerd die geloven dat de XRP koers binnenkort flink kan gaan stijgen.

Eerder vandaag voorspelde crypto-influencer “Crypto Candy”, die over het algemeen erg optimistisch is over zowel Bitcoin als XRP, dat zodra XRP $3 bereikt, het zou kunnen oplopen tot $10. Ze zei het volgende op Twitter:

“Iedereen weet dat XRP naar $3 gaat, maar de meerderheid heeft het altijd mis. Dus het zal waarschijnlijk $3 overslaan en direct naar $10 gaan.”

Hoewel haar koersdoel van $10 misschien hoogst onrealistisch klinkt, is ze zeker niet de enige crypto-influencer of analist die momenteel behoorlijk optimistisch is over XRP. Zo gaf de bekende analist Peter Brandt ook aan dat hij een stijging aan ziet komen voor XRP. Hij tweette het volgende:

“Voor het geval je dit verhandelt (ik doe dit niet). De munt geniet van de SEC-uitspraak en de waanzin van de menigte. V&G-patronen van wekelijkse grafieken zijn te vaak niet te geloven, maar soms komen ze uit. Deze mogelijke omgekeerde H&S met onvolgroeide RS zou kunnen aangeven dat de prijs flink kan gaan stijgen (nieuwe ATH’s).”

Een andere veelgevolgde cryptocurrency-investeerder, Alex Saunders, deelde ook zijn mening over de munt. Hij tweette het volgende:

“Hetzelfde geld dat in DOGE investeert, zal binnenkort XRP achterna zitten. Het is die ene keer in de 4 jaar dat ik denk dat XRP een goede kans heeft om het hardst te stijgen.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!