Ethereum koers

TradePremium: heeft Ethereum nog kracht om verder te stijgen?

Allereerst willen we TradePremium.be bedanken voor deze Ethereum (ETH) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Wat een momentum kregen we tot nu toe al van Ethereum, we zagen de afgelopen 6 weken een run van meer dan 100%. Terwijl we momenteel wat tegenstrijdige signalen krijgen van Bitcoin. Slecht nieuws voor Ethereum of houdt hij zich sterk?

Ethereum koers weekgrafiek

We sloten de candle van afgelopen week zeer mooi af, heel veel body, weinig wick. Altijd een goed teken! We zien ook terug een kleine opleving van het volume waar we al langer op aan het wachten waren. Targets voor deze week ook nog steeds richting $4300 en $5000. Maar eerst even boven die high van afgelopen week gaan traden, die op $3983,65 ligt. Kunnen we daar niet boven gaan traden en zoeken we naar onder toe naar support kijken we meteen heel wat lager.

Een drop van opnieuw een 25% zit dan nog steeds in de kaarten, die zal dan een halt moeten worden toegeroepen rond de range $3160 tot $3013. Houden we daar geen stand, dan gaan we zelfs naar een potentiële drop van 50% kijken, richting onze al meermaals genoemde level op $2042 en een range net daar onder van $1800 tot $1680.

We weten dus wat Ethereum te doen staat. Doorknallen, wat sideays movement om een nieuwe basis op te bouwen, of we kunnen het heel wat lager oppikken.

Bron: TradingView
ProBit

Ethereum koers daggrafiek

Uiteraard valt ons ook op daily een stevige move omhoog op. Ook hier houden we onze ogen scherp gericht op de regionen rond $5000. Op daily kunnen we 4 support zones definiëren die redelijk kort bij elkaar aansluiten. Goed nieuws voor onze weekly dus, er zitten nog wel wat levels tussen om te gaan vasthouden. De eerste halt op $3554 tot $3527, net daaronder $3454 tot $3431. Het 3de levels vinden we terug op $3200 en een 4e en laatste halt op $2999.

Zoals jullie hopelijk ook al waarnemen zien we weer wat gelijkenissen op de weekly van levels die mooi overeenkomen. Op daily lijkt het me een zeer mooi potentieel om in één van deze regionen een basis te gaan opbouwen voor verder prijsactie.

Bron: TradingView

Conclusie

Ethereum lijkt de basis voor de markt over te nemen van Bitcoin, we zagen deze signalen in het verleden al. Nog steeds bullish, bullish en nog meer bullish. Een nieuwe basis opbouwen is alleen maar gezond voor de prijsactie.

Volg ook zeker mijn wekelijkse Bitcoin update op woensdag voor Tradepremium.be om ook hierover op de hoogte van te blijven!

TradePremium.be is een community van cryptocurrency liefhebbers, blockchain technology supporters en investeerders die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben, een betrouwbare bron aan informatie en kennis bieden aan onze leden. Volg ons op Telegram door hier te klikken of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN