Dragonchain en ThreeFold werken samen aan een ​​peer-to-peer cloud

Dragonchain en ThreeFold delen een gemeenschappelijke missie om ontwikkelaars en de digitale wereld een meer inclusieve en gedecentraliseerde internetinfrastructuur te bieden – een waarin gegevens stromen en worden opgeslagen in een peer-to-peer-omgeving, en waar applicaties worden berekend door gedecentraliseerde en gemeenschapseigen protocollen.

Vandaag kondigen Dragonchain en ThreeFold met trots hun samenwerking aan om ontwikkelaars en ondernemingen over de hele wereld verder in staat te stellen schaalbare DApps te bouwen op Dragonchain, op de peer-to-peer cloud van ThreeFold.

ThreeFold presenteert een meer kosteneffectief, gedistribueerd, autonoom, veilig en duurzaam alternatief voor gecentraliseerde cloudproviders. Nu kunnen ontwikkelaars en ondernemingen die Web3-applicaties bouwen, Dragonchain’s Blockchain en geavanceerde smart contracts gebruiken en implementeren in hun DApps, met als bijkomend voordeel dat ze ThreeFold gebruiken om hun cloud computing-infrastructuur volledig te decentraliseren – en hun oplossingen kunnen implementeren.

De peer-to-peer-omgeving van ThreeFold, in combinatie met het Dragonchain-ecosysteem, geeft gemeenschappen de mogelijkheid om hun online aanwezigheid op te bouwen zonder zich zorgen te hoeven maken over censuur over afwijkende meningen, lokale uitval of ongeautoriseerde toegang tot gegevens.

Joe Roets – Chief Architect, Founder en CEO bij Dragonchain – zei het volgende over de samenwerking:

“Het is altijd onze overtuiging geweest dat ontwikkelaars de vrijheid moeten hebben om zonder beperkingen te bouwen. We werken graag samen met ThreeFold om de tools te bieden die nodig zijn om eenvoudig applicaties te bouwen voor een gedecentraliseerde omgeving.”

Samen verminderen Dragonchain en ThreeFold de wrijving en openen ze meer mogelijkheden voor implementatie. Het Dragonchain-platform bevat geavanceerde en lichtgewicht SDK’s en stelt bedrijven in staat om hun bestaande IT-personeel te gebruiken om code in elke codeertaal te implementeren.

Verder kan de ontwikkelaarscommunity van Dragonchain nu Web3-native en P2P cloud-native applicaties bouwen, zonder de noodzaak van eerdere blockchain-ervaring. Ontwikkelaars hebben nu toegang tot schaalbare industriestandaardoplossingen zoals Docker, Kubernetes, S3-opslag – en ThreeFold’s Quantum Safe Filesystem – om applicaties te bouwen voor een gedecentraliseerde omgeving. Weynand Kuijipers, mede-oprichter van ThreeFold, zei het volgende hierover:

“DApps moeten leven buiten de marktleidende monopolies en we zijn er trots op veilige, private en soevereine reken- en opslagcapaciteit te kunnen bieden aan de Dragonchain-gemeenschap.”

Zowel ThreeFold als Dragonchain nodigen en ondersteunen alle Web2- en Web3-ontwikkelaars om gedecentraliseerde applicaties te bouwen die het potentieel hebben om de wereld te veranderen en er een betere en inclusievere plek voor ons allemaal van te maken.

Over Dragonchain

Dragonchain is een technologieleider in de blockchain-ruimte, met beveiliging en schaalbaarheid voorop bij zijn activiteiten. We zijn trots om ter zeggen dat we in de Verenigde Staten gevestigd zijn en we maken deel uit van één van de technologisch meest rijke gemeenschappen van het land. We helpen bedrijven sneller in te breken in blockchain, zonder hen te dwingen hun bestaande IT-infrastructuur te wijzigen. Als een Blockchain as a Service-provider gebouwd door ervaren leden van de technische industrie, begrijpt Dragonchain de behoeften van ondernemingen en is het ontworpen om veelvoorkomende problemen in verschillende industrieën aan te pakken. Lees meer op Dragonchain.com. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het laatste nieuws op Twitter, LinkedIn, Telegram, YouTube en GitHub.

Over ThreeFold

ThreeFold ontwikkelt een peer-to-peer internetplatform dat tot doel heeft te liberaliseren wat het bestempelt als een gecentraliseerd en ongelijk verdeeld internet. Het platform, het ThreeFold Grid genaamd, omvat meer dan 600 servers in meer dan 25 verschillende landen over de hele wereld, met een opslagcapaciteit van ongeveer 80 PB en meer dan 16.000 CPU-cores wereldwijd, waardoor het het grootste peer-to-peer-internetnetwerk voor opslag en berekeningen is in de wereld. Bekijk de statistieken van ThreeFold Grid in meer detail met behulp van hun verkenner hier.

Elke server draait het stateless en lichtgewicht open-source besturingssysteem van ThreeFold, Zero-OS, en wordt opgezet en beheerd door onafhankelijke individuen en organisaties die Farmers worden genoemd. Farmers verdienen beloningen in TFT – de native token van het platform – voor hun deelname. TFT is de valuta van het ThreeFold Grid, waarbij elke token een opslag- en rekeneenheid op het platform vertegenwoordigt. Netgebruikers kunnen deze tokens gebruiken om de opslag en rekenkracht te reserveren die ze nodig hebben om op te slaan, te bouwen en te delen op het internetnetwerk van het platform.

De ultieme visie van ThreeFold is om deel uit te maken van de beweging om het internet wereldwijd volledig te democratiseren.

Bezoek hun website hier voor meer informatie over hoe ThreeFold van plan is het internet te democratiseren. Zie deze pagina voor meer informatie over TFT en hoe het past in de algemene plannen van ThreeFold.

Volg ThreeFold op Twitter
Lees de documentatie van ThreeFold op Github
Like de pagina van ThreeFold op Facebook

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!