Bitcoin

Bitcoin koers: welke niveau’s kun je in de gaten houden?

De Bitcoin (BTC) koers heeft het afgelopen weekend goed standgehouden boven een belangrijke support van $56.000. Dit is een positief teken en terwijl we aan een nieuwe week zijn begonnen is de Bitcoin koers boven $57.000 en $58.000 geklommen. Veel investeerders verwachten dat de Bitcoin koers op korte termijn nieuwe hoogtepunten zal bereiken. Op het moment van schrijven beweegt de Bitcoin koers rond de $58.500.

Cryptocurrency analist suggereert dat er toch nog een kans is dat Bitcoin zal dalen richting het $54.000 niveau. De analist geeft aan dat er rond het $54.000 gebied een grote groep aan investeerders is die eerder rond deze niveaus kochten. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Als we 54k krijgen, is dat waarschijnlijk de beste koopmogelijkheid voor een tijdje.”

Bitcoin koers
ProBit

Cryptocurrency handelaar Josh Rager, met meer dan 150.000 volgers op Twitter, is wat positiever over de Bitcoin koers en verwacht dat de Bitcoin koers het wekelijkse niveau zal testen op $59.979. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“We willen nog steeds een afsluiting boven het $60k-niveau zien – tot die tijd rangen we naarmate de prijs de wekelijkse afsluiting ingaat.”

Bitcoin koers

De volgende niveau’s zijn belangrijk voor Bitcoin

Mocht de Bitcoin koers toch een verdere daling inzetten richting het $50.000 niveau, dan lijkt het erop dat dit niveau een perfect koopmoment voor investeerders om BTC te kopen Gegevens die door Glassnode via analist Clemente zijn verstrekt, geven aan dat 14,46% van het aanbod van BTC is gekocht in het midden van het bereik van $50.000.

Verder laat de koop- en verkoopvraag uit het orderboek van de grote cryptocurrency exchange Binance zien dat de weerstand nog steeds sterk is bij $60.000 en hoger. Bovendien moeten Bitcoin bulls verschillende muren van verkooporders doorbreken om BTC voorbij het hoogste punt ooit van $64.500 te laten komen. Een andere belangrijke barrière is nu $68.000.

Mocht de Bitcoin koers toch dalen dan is het eerste solide niveau onder handelaren het $52.000 niveau, gevolgd door $50.000 en $48.000.

Bitcoin

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN