Ripple nieuws

XRPL Labs is bezig met betatests voor belangrijke wijziging

De door Ripple-ondersteunde ontwikkelaarsorganisatie XRPL Labs onthulde in een recente tweet dat een wijziging, die een reeks nieuwe functies aan de XRP Ledger (XRPL) zal introduceren, zich nu in het betatestnet bevindt. Het onthulde dat het testnet voor Hooks nu live is, na bijna negen maanden van ontwikkeling:

“Op 30 juli 2020 hebben we onze visie aangekondigd op de Hooks-wijziging voor de XRP Ledger om ondersteuning voor bedrijfslogica (smart contracts) toe te voegen aan de XRP Ledger. We hebben onderweg blogs, inzichten, concepten en overwegingen gepubliceerd. We zijn erg trots om vandaag onze PUBLIC BETA TESTNET te presenteren.”

Hooks zijn kleine stukjes code die op een XRPL-account zijn gedefinieerd en die smart contract-functionaliteit toevoegen door logica voor of na een transactie op het XRP Ledger uit te voeren. Het gaf het volgende hierover aan:

“Deze Hooks kunnen heel eenvoudig zijn, zoals: ‘weiger betalingen <10 XRP’, of ‘stuur voor alle uitgaande betalingen 10% naar mijn spaarrekening’ of meer geavanceerd.”

ProBit

XRPL Labs voegde eraan toe dat het hoopt dat het testnet de weg vrij zal maken voor een volledig ontwikkeld product dat binnen de komende acht maanden kan worden geïmplementeerd:

“Het is tijd om te testen, coderen, plezier te hebben en dingen kapot te maken, dus een toekomstig amendement om Hooks toe te voegen aan het XRP Ledger-leven kan met vertrouwen worden opgesteld, hopelijk tegen het einde van 2021.”

Terwijl ontwikkelaars voor Ethereum doorgaans de programmeertaal Solidity gebruiken om smart contracts te schrijven, zegt XRPL Labs dat Hooks voornamelijk gebruik zal maken van C programmeertaal.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN