StormGain

StormGain maakt crypto-mining toegankelijk via smartphones

StormGain maakt het minen van cryptocurrencies eenvoudig, transparant en toegankelijker dan ooit tevoren. Cryptocurrency-mining is voor velen een aantrekkelijke industrie, maar het kan ingewikkeld zijn om eraan te wennen. De oplossing van StormGain neemt daarom de technische barrières weg en zorgt voor een gelijkmatiger speelveld.

StormGain neemt drempels weg

Betrokken raken bij cryptocurrency-mining vereist specifieke technische kennis en brengt hoge investeringskosten met zich mee. Bovendien moeten miners verschillende factoren in gedachten houden, waaronder elektriciteitskosten, onderhoud en het totale investeringsrendement. Dit proces is ongelooflijk complex voor niet-ingewijden, en daarom wil StormGain dat veranderen.

Cloud mining is tegenwoordig een veel voorkomende trend in de cryptocurrency-industrie. Veel aanbieders beweren echter aanzienlijke opbrengsten te bieden en komen die beloften niet na. StormGain is hierin anders, omdat het een mobiele cloud-mining-oplossing biedt. Elke gebruiker kan rechtstreeks vanaf zijn mobiele telefoon cryptocurrency minen zonder zich bezig te houden met de hardware. Gebruikers van mobiele apps maken rechtstreeks verbinding met externe cloudservers, waardoor StormGain een risicovrije en handige mining-oplossing kan bieden, onvergelijkbaar met die van andere cloud-mining-serviceproviders.

Hoe kan ik deelnemen?

De eerste stap is om je te registreren bij het StormGain-platform met een smartphone of computer (voor degenen die de voorkeur geven aan die optie). Vervolgens kunnen gebruikers op een probleemloze manier een account aanmaken. StormGain kiest bewust voor een pijnloos registratieproces om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met cloud-mining.

Nadat het account is bevestigd, kunnen gebruikers meteen beginnen met het delven van Bitcoin. Er is een $10 USDT-vereiste om acties uit te voeren met de opgehaalde cryptocurrency. Nadat deze drempel is bereikt, zijn gebruikers vrij om hun crypto-activa te verhandelen en uit te wisselen. Het opnemen van gedolven valuta is niet mogelijk zonder eerst het handelsproces te doorlopen, maar alle winst die via handelen wordt gegenereerd, kan op elk moment van de rekening worden overgeschreven – een eerlijke afweging.

Het handelen via StormGain is beschikbaar tegen 0% commissie, waarbij gebruikers profiteren van alle standaard en geavanceerde instrumenten die tot hun beschikking staan. De service introduceert ook fiat-gebaseerde cryptocurrency-aankopen voor degenen die hun cryptoportfolio snel en moeiteloos willen uitbreiden. Tot op heden noteert het handelsproduct van StormGain een 30-dagen volume van meer dan $6 miljard, gegenereerd door tienduizenden handelaren wereldwijd.

Waarom StormGain?

Wat StormGain onderscheidt van andere cloud-mining-providers, is hoe beloningen in verhouding staan ​​tot het handelsvolume. Gebruikers met een hoger handelsvolume zullen een hoger dagelijks mining-inkomen verdienen. De maximale drempel is 0,0318 Bitcoin per dag voor alle gebruikers of ongeveer 0,33 BTC per maand. Minen met StormGain gedurende langere perioden kan een aanzienlijke impact hebben op iemands winstpotentieel, en toont het enorme potentieel van cloud-mining.

Alle cloud-mining-beloningen worden elke 30-40 minuten verdeeld, afhankelijk van hoeveel mensen er op dat moment bij betrokken zijn. Zodra het geld is opgenomen op de handelsrekening, vinden de overdrachten plaats in minder dan 72 uur. Voor nieuwkomers zullen de eerste gedolven Bitcoin-beloningen binnen 4 uur beschikbaar worden.

Over StormGain

Als onderdeel van zijn diensten verwijdert StormGain’s cloudmining-service effectief alle toegangsdrempels op de mining-markt. Daardoor is het niet langer nodig om te investeren in dure mining-chips die ruimte innemen, lawaai maken en elektriciteit verbruiken. Contractprijzen zijn inherent laag, dus lopende investeringen kunnen zich op lange termijn vertalen in aanzienlijke winsten. Omdat de Bitcoin-mining-service direct beschikbaar is via de cloud, kan het niet eenvoudiger zijn om toegang te krijgen via desktop- en mobiele apparaten, zonder hardware- en tijdinvesteringen.

Disclaimer: Dit is een persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN