GCAC lanceert Uniswap Marketing Token

Voegt Ether Cryptocurrency toe als alternatieve activa aan balans

Vancouver, British Columbia, Canada, 20 april 2021 – Global Cannabis Applications Corp. (“GCAC” of het “Bedrijf”) (CSE: APP, FSE: 2FA, OTCQB: FUAPF), een toonaangevend chain-of-custody voor medicinale cannabis compliance- en dataplatform, heeft vandaag aangekondigd dat het een Uniswap-token heeft gelanceerd als onderdeel van een digitale marketingcampagne gericht op de gemeenschap van één miljoen gedecentraliseerde finance (DeFi) -gebruikers.

GCAC is van mening dat de Uniswap-gemeenschap een uitstekende doelgroep is, aangezien deze belangrijkste doelgroep consumenten zijn met een besteedbaar inkomen, jonger dan 34 jaar en steeds meer aangetrokken tot het gebruik van cannabisproducten. Deze meerjarige marketingcampagne heeft tot doel de bekendheid van zijn producten en zijn Efixii ‘QR-codes’ te vergroten door een Uniswap-token op de Ethereum-blockchain te lanceren met de naam, het logo en de website van het bedrijf zichtbaar voor de hele Uniswap-gemeenschap.

GCAC wordt openbaar verhandeld met gecontroleerde financiële gegevens en maakt nauwkeurige informatie over inkomsten. Het marketinginitiatief voor Uniswap-inclusie van GCAC is om zich te committeren aan marketinguitgaven van 1% van de driemaandelijkse verkoopomzet door elke 3 maanden GCAC-tokens op Uniswap te kopen. Elke Uniswap-token-buy moet leiden tot een grotere bekendheid van de producten van het bedrijf en potentiële nieuwe cannabisgebruikers ertoe aanzetten om te zoeken naar Efixii ‘QR-codes’ op de producten die ze online kopen.

De CEO van het bedrijf Brad Moore, zei het volgende over de aankondiging:

“Op de eerste plaatst – zijn – wij – blockchain. Dus ik ben verheugd om ons marketingbereik uit te breiden naar andere blockchain-voorstanders. Cannabisconsumenten zijn er in vele vormen en ik vind het heel spannend om rechtstreeks marketing te richten op de Uniswap DeFi-gemeenschap en het bewustzijn van de werkzaamheid en kwaliteit van cannabis bij deze nogal liquide doelgroep te vergroten.”

Mega-capbedrijven zoals Tesla (TSLA) diversifiëren hun balansen door de cryptocurrency Bitcoin toe te voegen. GCAC voegt nu een op Ether cryptocurrency gebaseerde “alternatieve asset” toe aan zijn balans door GCAC-marketingtokens op Uniswap te kopen met 1% van zijn inkomsten. GCAC vertegenwoordigt de volgende generatie bedrijven die alternatieve activa omarmen en blijft innoveren en manieren zoeken om het bewustzijn van de voordelen van de werkzaamheid van cannabis en producttransparantie te vergroten.

De Uniswap GCAC-marketingtoken is gebouwd en wordt beheerd door Abbey Technology “Abbey” en deze nieuwe marketingtoken heeft een unieke reeks functies, waaronder:

  • ​Bedrijfsverplichting om GCAC-tokens op Uniswap te kopen met 1% van de kwartaalinkomsten
  • ​Voorkomen dat het smart contract nieuwe GCAC-marketingtokens maakt
  • ​Het vooraf bekendmaken van de ‘intentie om terug te kopen’ van een Abbey Uniswap-liquiditeitspool
  • ​Het vooraf op de hoogte stellen van de ‘intentie om’ tokens van het bedrijf voor ‘alternatieve activa’ te verkopen

Over Global Cannabis Applications Corp. “GCAC”

GCAC is een wereldleider in het ontwerpen, ontwikkelen, verlenen van SaaS-licenties en het verwerven van innovatieve datatechnologieën voor de medicinale cannabisindustrie. De Citizen Green- en Efixii-platforms zijn ’s werelds eerste end-to-end – van patiënt tot regelgever – medische cannabisgegevensoplossingen. Ze gebruiken zes kerntechnologieën: mobiele applicaties, kunstmatige intelligentie, RegTech, slimme databases, Ethereum blockchain en GCAC slimme beloningen.

Deze technologieën onthullen op transparante wijze gebeurtenissen in de bewakingsketen van cannabis, waardoor patiënten via crowdsourcing gegevens over de werkzaamheid van medicinale cannabis kunnen verstrekken. Gedreven door experts in de digitale en cannabisindustrie, is GCAC gericht op het genereren van inkomsten uit SaaS-licenties voor zijn technologie en het verwerven van hoogwaardige cannabisdatasets die de patiëntresultaten verbeteren en ’s werelds grootste leverancier van gegevens over de werkzaamheid van cannabis worden.

Ga voor meer bedrijfsinformatie naar www.cannappscorp.com, of bekijk de profielen op www.sedar.com en op de website van de Canadian Securities Exchange www.thecse.com.

Over Abbey Technology GmbH, “Abbey”

Abbey, een Zwitsers bedrijf, is gespecialiseerd in het ontwikkelen, licentiëren en exploiteren van innovatieve blockchain-technologieën. Het ‘Public-Company to Uniswap-Token’-marketingplatform is uitgevonden door Abbey naast zijn Ethereum Layer-2 high-throughput blockchain-software-as-a-service. Ga voor informatie over Uniswap-token-marketingcampagnes voor openbare bedrijven naar https://abbey.ch

Perscontact:

Telefoon: +1 (800) 409-5679
E-mail: info@cannappscorp.com

Toekomstgerichte informatie

Dit persbericht kan toekomstgerichte informatie bevatten in de zin van de Canadese effectenwetgeving met betrekking tot de activiteiten van GCAC. Toekomstgerichte informatie is gebaseerd op bepaalde belangrijke verwachtingen en aannames van het management van GCAC. Hoewel het management van het bedrijf van mening is dat de verwachtingen en aannames waarop dergelijke toekomstgerichte informatie is gebaseerd redelijk zijn, mag er geen overmatig vertrouwen worden gesteld in de toekomstgerichte informatie omdat GCAC geen garantie kan geven dat ze correct zullen blijken te zijn. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht zijn gedaan vanaf de datum van dit persbericht. GCAC wijst elke intentie of verplichting af om toekomstgerichte informatie publiekelijk bij te werken, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of resultaten of anderszins, anders dan vereist door de toepasselijke effectenwetten.

De Canadian Securities Exchange heeft deze informatie niet beoordeeld en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de toereikendheid en nauwkeurigheid van deze informatie.

Disclaimer: Dit is een persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!