De slimme manier om jouw Bitcoin te verdrievoudigen

Je hebt waarschijnlijk wel gezien of anders te horen gekregen dat Bitcoin in het afgelopen jaar ongelofelijk snel is gegroeid. De Bitcoin koers bereikte onlangs een nieuw hoogtepunt van meer dan $64.000, en steeg met 63%, alleen al in het eerste kwartaal van 2021.

Een van de belangrijkste oorzaken van deze ongelooflijke bull run is ongetwijfeld dat de pandemie de traditionele valuta heeft verzwakt en velen ertoe heeft aangezet om naar alternatieven te zoeken, zoals Bitcoin.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wereldwijde financiële instellingen en grote bedrijven in crypto zijn gaan investeren. De toegenomen acceptatie heeft op zijn beurt geleid tot een groei in de legitimiteit en populariteit van Bitcoin en cryptocurrencies in het algemeen, een ontwikkeling die we waarschijnlijk op de lange termijn zullen meemaken.

Als je al Bitcoin bezit, wil je ervoor zorgen dat je niet al jouw geld verliest als de prijs opnieuw crasht. Bovendien wil je misschien ook wel jouw winst aan het werk zetten. De veiligste en meest winstgevende manier om dit te bereiken, is met crypto-arbitrage.

Wat maakt Crypto Arbitrage zo’n slimme strategie?

Er zijn een aantal factoren die crypto-arbitrage tot een aantrekkelijke investeringsstrategie maken. Laten we enkele van de belangrijkste voordelen eens nader bekijken:

ArbiSmart

Laag risico

Crypto-arbitrage wordt vaak gebruikt door zowel institutionele als particuliere beleggers, omdat algemeen wordt erkend dat het een van de vormen van beleggen met het laagste risico is. De reden hiervoor is dat het je niet kwetsbaar maakt voor de volatiliteit van de cryptomarkt. In plaats daarvan maak je winst door gebruik te maken van tijdelijke inefficiëntie van de cryptovaluta.

Dit zijn gevallen waarin gedurende slechts een paar minuten een cryptocurrency beschikbaar zal zijn op verschillende beurzen tegen verschillende prijzen tegelijkertijd. Tijdens die korte periode kun je de cryptocurrency kopen op de beurs waar deze tegen de laagste prijs wordt aangeboden en deze vervolgens onmiddellijk verkopen op de beurs met de hoogst beschikbare prijs voordat de markt zich aanpast om te compenseren en de inefficiëntie zichzelf oplost.

Minimale inspanning

Om crypto-arbitragemogelijkheden te vinden en te benutten, moet je honderden munten op meerdere beurzen tegelijk kunnen volgen en een reactietijd van een fractie van een seconde hebben.

Dit is de reden waarom beleggers algoritmische handelssoftware voor crypto-arbitrage gebruiken om voor hen te handelen.
Om een beter idee te krijgen van hoe het werkt, laten we een populair en door de EU gelicentieerd geautomatiseerd crypto-arbitrageplatform genaamd ArbiSmart, als voorbeeld gebruiken.

ArbiSmart

ArbiSmart is verbonden met 35 verschillende beurzen die het 24 uur per dag scant om crypto-arbitragemogelijkheden op meerdere munten te identificeren. Het kan direct op de markt reageren en tegelijkertijd een groot aantal transacties uitvoeren. Het enige dat je hoeft te doen, is je registreren, geld storten in fiat of cryptovaluta en het op AI gebaseerde algoritme van het bedrijf doet de rest en levert je tot 45% winst per jaar op, terwijl jij gewoon je dagelijkse werkzaamheden kan doen.

Voorspelbare winsten

Een van de belangrijkste kenmerken van de cryptocurrency-markten is de uitzonderlijk hoge volatiliteit, wat betekent dat investeringen in digitale valuta erg onvoorspelbaar kunnen zijn, met dramatische hoogte- en dieptepunten. Crypto-arbitrage daarentegen biedt een stabiel, consistent rendement.

Bij ArbiSmart kun je bijvoorbeeld naar de Accounts-pagina van het bedrijf gaan en van tevoren precies zien hoeveel je gegarandeerd per maand en per jaar verdient, op basis van de omvang van jouw investering. Deze betrouwbaarheid stelt je in staat om financieel te plannen, met een veel grotere nauwkeurigheid dan mogelijk zou zijn met bijna elke andere vorm van investering.

Crypto-arbitrage biedt ook een geweldige afdekkingsmogelijkheid, want wat er ook gebeurt met Bitcoin en de rest van de cryptomarkt, of het nu stijgt of crasht, je kunt altijd een consistente winst behalen met tijdelijke prijsinefficiënties tussen beurzen.

Hoge opbrengsten

Door het beste voor het laatst te bewaren, biedt crypto-arbitrage enorme opbrengsten. ArbiSmart biedt jaarlijkse winsten die beginnen bij 10,8% en kunnen verder oplopen tot 45%, afhankelijk van het gestorte bedrag. Een investering van 10 BTC, die momenteel gelijk staat aan ongeveer $600.000, zal in slechts drie en een half jaar meer dan verdrievoudigd zijn tot meer dan $1.886.000.

In feite is deze berekening om een ​​paar redenen uiterst conservatief. Ten eerste zul je, naast jouw winst uit crypto-arbitrage, samengestelde rente over die inkomsten verdienen. Je zult ook meerwaarde verdienen op de stijgende waarde van RBIS, de native token van het platform, die al met 350% is gestegen in de twee jaar sinds de introductie ervan.

Wanneer je je aanmeldt bij ArbiSmart, wordt jouw geld automatisch omgewisseld naar RBIS voor gebruik bij crypto-arbitragehandel, hoewel ze op elk moment kunnen worden opgenomen in EURO of BTC. Degenen die begin 2019 bij ArbiSmart kwamen, hebben hun winst nu meer dan verdrievoudigd dankzij de groeiende waarde van het token en de munt zal in 2021 veel hoger stijgen.

Ten eerste heeft het bedrijf een aantal nieuwe producten en diensten gepland voor lancering in de tweede helft van 2021. Een van die nieuwe producten is een rentedragende portemonnee, die nieuwe hulpprogramma’s voor RBIS toevoegt. Ten tweede is RBIS bezig om beursgenoteerd te worden, dus in de komende maanden zal het token verhandelbaar zijn op de beurzen, wat de prijs waarschijnlijk zal opdrijven. Ten slotte groeit het crypto-arbitrageplatform van het bedrijf met een gestaag tempo van 150% per jaar, wat leidt tot een grotere vraag naar RBIS, dat een beperkt aanbod heeft.

Hoe zit het met de risico’s van het betreden van de Crypto Markt?

Hoe laag jouw investeringsstrategie ook is, elke keer dat je de crypto-arena betreedt, stel je jezelf bloot aan een zekere mate van gevaar. Helaas, aangezien de wetgeving de snelle ontwikkelingen met deze opkomende activaklasse niet heeft ingehaald, is de cryptowereld enorm onder gereguleerd. Als gevolg hiervan is het aan jou om extra voorzorgsmaatregelen te nemen voordat je jouw zuurverdiende kapitaal aan een crypto-arbitrageplatform toevertrouwt.

ArbiSmart

Het belangrijkste is dat je alleen investeert bij een bedrijf met volledige vergunning, aangezien naleving van de regelgeving een hoog niveau van beveiliging en transparantie garandeert. Zo is ArbiSmart, als een FIU-gelicentieerd platform, verplicht om rigoureuze procedures ter bestrijding van het witwassen van geld en klant-ID-verificatie te volgen, klant- en bedrijfsfondsen te scheiden, beveiligingsprotocollen van bankkwaliteit te implementeren, voldoende operationeel kapitaal aan te houden om alle klantrekeningen te dekken en regelmatige externe audits uit te voeren.

Je moet ook de reputatie van het door jou gekozen platform onderzoeken en kijken wat de cryptogemeenschap te zeggen heeft in de pers en op sociale kanalen. Een snelle online zoekopdracht op ArbiSmart toont bijvoorbeeld aan dat het bedrijf positieve feedback heeft op sociale media, met een uitstekende beoordeling op consumentenrecensiesites zoals Trustpilot, met betrekking tot de standaard van ondersteuning, snelheid van opnames en betrouwbaarheid van de winstgaranties.

Een geautomatiseerd crypto-arbitrageplatform biedt een geweldige investeringsmogelijkheid, waardoor je jouw kapitaal met een laag risico aan het werk kunt zetten voor ongeëvenaarde passieve winsten zonder dat je een vinger hoeft uit te steken. Het stelt geen eisen aan jouw tijd en stelt je in staat om de vruchten te plukken van de snelle digitale valutamarkten, zonder je bloot te stellen aan de gevaren van de volatiliteit van de cryptomarkt.

Wil je jouw Bitcoin verdrievoudigen met crypto-arbitrage? Begin nu!

Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in dit gesponsord artikel.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!