Cryptocointalk

CryptoCoinTalk: Nieuwe all time high Bitcoin koers weer in zicht

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

De Bitcoin koers laat momenteel vrij rommelige prijsactie zien. We zijn niet echt aan het trenden, maar meer aan het consolideren/rangen. Dit is over het algemeen positief voor altcoins, want die krijgen dan meer ruimte. Vooralsnog lijkt het erop dat de kans aardig groot is dat we een kleine pullback gaan zien. In de Bitcoin update van vandaag gaan we daar dieper op in.

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

4-uur-grafiek Bitcoin koers:

Op het hoge tijdsframe is er momenteel niet zo gek veel interessants te vertellen, dus we gaan gelijk door naar de 4-uur-grafiek. Daar is prachtig te zien hoe de Bitcoin koers een sterke reactie van de dagelijkse support zone gehad heeft, rond $50.333-$48.348. We hebben daar een bounce van zo’n 18% vandaan gezien.

Daarmee hebben we de ATH prijzen weer opgezocht en daar ondervinden we momenteel resistance van. Deze resistance ligt rond de $60.422-$58.998. Als we dit afwijzen is de kans groot dat we een stap terug gaan doen en richting de $53.579-$52.724 gaan bewegen. Vanuit daar is de kans zeer groot dat we opnieuw een bounce gaan zien. Hier hebben we namelijk support van zowel de range low, een 4-uur-supportzone en de 618 en 705 fibonacci retracement levels.

ProBit

Mochten we daar komen gaan wij ook kijken naar een eventuele long entry. Het is wel belangrijk dat we daar gaan vasthouden. Indien we dit niet doen en opnieuw de dagelijkse support zone op $50.333-$48.348 gaan testen is de kans groot dat we een veel diepere correctie gaan zien. Vooralsnog is dat niet aan de orde en heeft het dus ook weinig zin om op de feiten vooruit te lopen.

Bitcoin koers

Conclusie:

Kortom, macrowise nog altijd geen reden om bearish te zijn op Bitcoin. Wel is de kans zeer aanwezig dat we een kleine correctie gaan zien. Zie het als een kans en niet als bedreiging en profiteer van dit soort kansen. De trend is omhoog en zo lang we geen tekenen van zwakte zien kun je het beste met de trend meetraden en zoveel mogelijk naar long kansen kijken.

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN