Bitcoin nieuws

Amerikaans honkbalteam Oakland Athletics gaat Bitcoin vasthouden

De president van het Amerikaanse professionele honkbalteam de Oakland Athletics (A’s) besprak onlangs dat het Bitcoin (BTC) accepteert voor de suites die het verhuurt. De president van de A’s, Dave Kaval, legde verder uit dat het team de cryptocurrency die het uit de verkoop verkrijgt, vast zal houden in plaats van te verkopen, omdat ze er “in geloven”.

De administratie besloot echter hier ook een ludieke actie omheen te bouwen. Het besloot namelijk dat de kosten momenteel 1 BTC zijn, ongeacht wat de wisselkoers de komende tijd doet. Dit betekent dat de huurders die met de koningsmunt besluiten te betalen een leuke korting krijgen tegen de huidige wisselkoers. Na de aankondiging legde Dave Kaval uit dat de A’s de verdiende BTC zullen vasthouden:

ProBit

“We houden het vast. We geloven erin, en hopelijk blijft het stijgen. Misschien kunnen we met een deel van de opbrengst een aantal grote contractvrije spelers contracteren … wie weet?”

Toen het crypto-ondersteuning aankondigde, zei Kaval dat de administratie dat het “opgewonden was om één ​​van de weinige teams te zijn die cryptocurrency als betaling accepteerde.”

Het honkbalteam van Oakland heeft tien 2021 full-season suites gereserveerd voor Bitcoin-betalingen. Er zijn echter nog geen aankopen gedaan en de sluitingsdatum eindigt op donderdag 1 april. Ondanks het gebrek aan verkopen, merkte Kaval op dat de club meer dan honderd inkomende vragen over het onderwerp heeft ontvangen. Het is dus hoe dan ook goed geweest voor het creëren van bewustzijn voor Bitcoin.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN