CryptoCoinTalk: Bitcoin koers heeft vooralsnog een sterke support

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

De Bitcoin koers heeft de afgelopen dagen een aardige correctie gezien van zo’n 13%. We zien een hele hoop mensen alweer enorm bearish worden, terwijl daar totaal geen reden toe is. We gaan vandaag een blik werpen op de Bitcoin koers, waarbij we laten zien waarom er op dit moment nog geen reden tot paniek is.

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Daggrafiek Bitcoin koers:

Dit is het meest relevante tijdsframe op dit moment. We willen gewoon graag zien dat de Bitcoin koers op de daggrafiek boven de zone van $50.461-$48.286 blijft. Zo lang we dat doen zetten we op het hoge tijdsframe een higher low neer en kunnen we gewoon weer gaan kijken naar een nieuwe high en dus ook weer een nieuwe all time high. De targets die je dan kan aanhouden hebben we aangegeven door middel van de fibonacci extensielevels. Dit doen we, omdat er verder geen historische prijsactie is waar we onze analyse op kunnen baseren.

Bitcoin

4-uur-grafiek Bitcoin koers:

Op de 4-uur-grafiek zien we links een blok liggen waarin we een tijd lang hebben getraded. Het is belangrijk dat we dat vast gaan houden. Daar wil je graag boven blijven om bullish te kunnen blijven. Dit lijnt dus ook perfect op met de zone die we zojuist hebben aangegeven. Vooralsnog zien we een aardige reactie van de support zone, maar heel overtuigend is het nog niet.

Bitcoin

Conclusie:

Kortom, geen paniek. Vooralsnog ligt de Bitcoin koers op support en er is geen reden om bearish te worden zo lang we op die support zitten. Zo lang we de aangegeven supportzone op de daggrafiek vasthouden is er weinig aan de hand. Komen we daaronder is het pas interessant om naar de lagere scenario’s te kijken.

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!