Ethereum koers maakt zich klaar voor $2.500

De Ethereum koers heeft in de afgelopen twee weken een aanzienlijke stijging doorgemaakt en is sinds begin maart met meer dan 30% gestegen.

Gisteren bewoog de Ethereum koers voor het eerst sinds 21 februari weer boven het $1.940 niveau. De koers beweegt inmiddels onder het $1.900 niveau, maar desalniettemin suggereren verschillende analisten dat ETH op korte termijn richting $2.500 kan stijgen.

Ethereum koers gaat naar $2.500

Gisteren zei Simon Dedic, die mede-oprichter en Managing Partner is bij Moonrock Capital, het volgende over de Ethereum koers:

“Ethereum zal volgende week richting $2.500 stijgen en zal alle altcoins meetrekken.”

Ethereum

Niet veel later deelde crypto-analist Carl Martin een grafiek waarbij hij met behulp van technische analyse uitlegde waarom hij denkt dat Ethereum koers richting $2.500 zal stijgen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Ethereum koers breekt uit het cup & handle patroon, met een koersdoel van $2.500!”

Ethereum koers

ETH zal snel weer all time high testen

Daan van Benelux Crypto schreef gisteren een volledige Ethereum koersupdate en vandaag gaf hij hier een vervolg aan. Hij zei het volgende:

“We zien dat de Ethereum koers gisteren een mooi pumpje hebben meegemaakt, echter heeft deze pump vooralsnog niet doorgezet naar de ATH. Hierdoor zijn we weer teruggevallen onder de fib 0.786. We houden nu het gemarkeerde deel in de gaten (al is de kans dat we direct doorzetten er ook nog). Een bounce vanaf dat gebied is goed mogelijk.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“We zijn nog steeds bullish voor de short-term en verwachten dat we de ATH wel weer snel zullen testen. Mochten we onder de $1.800 vallen, dan is de $1.700 een key-support voor de short-term. Zolang we boven dit level blijven zitten we veilig voor de short-term!”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!