Nederlandse radiozender SLAM! geeft volgende maand één Bitcoin weg!

Het bekende Nederlandse radiostation SLAM! heeft vandaag aangekondigd dat het volgende maand volledig in het teken van Bitcoin (BTC) zal staan. Het zal namelijk zijn luisteraars, in samenwerking met Bitcoin Meester, de mogelijkheid geven om één Bitcoin te winnen. Door mee te spelen met ‘Het Wachtwoord’ maken luisteraars kans op de nummer één cryptocurrency te winnen, die op dit moment ruim 46.000 euro waard is.

Met deze nieuwe actie is SLAM! de eerste Nederlandse radiozender óóit die één Bitcoin weg gaat geven. De ludieke actie vanuit Bitcoin Meester en SLAM! zal lopen vanaf maandag 5 t/m donderdag 29 april en zal elke dag worden gespeeld op SLAM!. Op 29 april zal de finale zijn en maakt de radiozender duidelijk wie de winnaar is.

Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp, zei het volgende over de nieuwe actie:

“De bitcoin is het gesprek van de dag en is dagelijks veel in het nieuws. Onze SLAM!-doelgroep, millennials, zijn er volop mee bezig. Ik ben er trots op dat wij het eerste radiostation van Nederland zijn dat een Bitcoin weg zal geven. De koers ligt nu op zo’n 46.000 euro en dit kan natuurlijk ieder moment stijgen. Nederlanders zijn gek op puzzelen en moeten een maand lang op zoek gaan naar het wachtwoord. Het wordt een spannend spel en we zullen flink uitpakken op radio en social.”

De CEO van de bekende Nederlandse crypto-broker Bitcoin Meester, Mitchell Zandwijken, reageerde als volgt:

“Deze actie samen met SLAM! is niet alleen een unieke stap voor Bitcoin Meester, maar ook voor de verdere adoptie van de cryptomarkt in zijn geheel. Hoe toegankelijker we het kunnen maken, hoe sneller de crypto-economie zal groeien.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!