Litecoin MimbleWimble

Litecoin’s MimbleWimble-upgrade zal op 15 maart klaar zijn

De code voor de potentiële MimbleWimble (MWEB) -upgrade van Litecoin (LTC) zal op 15 maart voltooid zijn. Op deze datum zal de code van het MWEB-protocol klaar zijn voor de laatste beoordeling en formele controle. Momenteel draait het protocol van MimbleWimble echter al drie maanden probleemloos op het Litecoin-testnet, dus grote problemen worden dan ook niet verwacht.

De kernontwikkelaar van MimbleWimble, David Burkett, heeft onlangs het volgende aangegeven:

“Laat ik een stuk verder kijken. We gaan voor het lanceren van een community-testnet ergens nadat de code deze maand is voltooid. Er moet nog een hoop werk worden verzet voordat de codebeoordeling kan worden ingediend, maar ik blijf zelfverzekerd en vastbesloten om het doel van 15 maart te halen.”

Volgens het team van Litecoin zal MimbleWimble een opt-in-functie zijn voor LTC-gebruikers. Het draait op de MW-keten, los van de belangrijkste Litecoin-keten. Deze keten biedt de voordelen van verbeterde fungibiliteit en privacy.

Zodra de MimbleWimble-code is beoordeeld en gecontroleerd, hebben Litecoin-miners het laatste woord over de vraag of de upgrade wordt geïmplementeerd of niet. Daarnaast hebben Litecoin-portemonnee-ontwikkelaars en crypto-beurzen, zoals bij alle upgrades, de volledige vrijheid om de MimbleWimble al dan niet te implementeren.

Als regeringen dan in de toekomst besluiten Litecoin te verbieden met de mededeling dat het een privacymunt is, zullen dezelfde crypto-exchanges en wallets de mogelijkheid hebben om het MimbleWimble-upgrade niet langer te ondersteunen. Dit betekent dat het schrappen van Litecoin niet nodig is omdat de LTC-hoofdketen een volledig aparte entiteit is.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN