Bitcoin Nieuws

Deze beurs verkocht BTC voor $6.000 per stuk door een storing

De Philippine Digital Asset Exchange (PDAX) herstelt van een storing waardoor sommige gebruikers Bitcoin (BTC) konden kopen voor ongeveer $6.000 per munt. Het gebeurde tijdens een vluchtige periode op 16 februari toen de Bitcoin koers daalde, meldt de Filipijnse media-outlet BitPinas.

Destijds meldden gebruikers ook dat er verschillen waren in hun digitale accounts. Als reactie hierop heeft PDAX zijn systeem bijna 36 uur uitgeschakeld. Sommige gebruikers zeggen dat ze geen toegang meer hebben tot hun accounts en niet kunnen handelen, hoewel de exchange zegt dat ten minste 95% van de accounts is hersteld.

“Als gevolg van het incident was er een geïsoleerde, niet-gefinancierde bestelling, die zijn weg vond naar het systeem en de accounts van andere gebruikers beïnvloedde.”

Het ging verder met:

“We hebben de bestelling en de daaropvolgende reeks niet-gefinancierde transacties geïdentificeerd en ongeldig verklaard. We zijn bezig de betrokken accounts terug te zetten naar hun oorspronkelijke saldo vóór het incident van 16 februari.”

De beurs vraagt ​​nu gebruikers die BTC met een enorme korting hebben gekocht om het terug te sturen, maar sommigen zeggen dat hun aankopen volkomen legaal waren.

PDAX zegt dat het eraan werkt om ervoor te zorgen dat zijn systeem veilig is en om het vertrouwen van de gebruiker in de markt te beschermen.

Wat zouden jullie doen? Zouden jullie de verkregen BTC teruggeven? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN