Bitcoin beveiligingsbedrijf Casa haalt $4 miljoen op

Casa, een start-up die cryptocurrency investeerders helpt bij het beheren van hun privésleutels, heeft onlangs aangekondigd dat het $4 miljoen aan startkapitaal heeft opgehaald. De investeringsronde werd geleid door Avon Ventures, een durfkapitaalfonds dat is aangesloten bij de fondsbeheergigant Fidelity Investments.

Naar verluidt waren er investeringen van Tioga Capital, Cadenza Ventures, Coinbase Ventures en Champion Hill Ventures. Terugkerende investeerders die ook hebben deelgenomen aan de investeringsronde zijn onder meer Lerer Hippeau, Castle Island Ventures, Compound VC en Precursor Venture. Casa wil de financiële middelen gebruiken om zijn team uit te breiden en voor productontwikkeling.

Sachin Patodia, partner bij Avon Ventures zei het volgende over Casa:

“Casa heeft een product gebouwd dat de allerbeste beveiliging combineert met een intuïtieve gebruikerservaring. Bitcoin eigenaren hoeven niet langer te kiezen tussen eenvoud en veiligheid voor hun Bitcoin – Casa biedt beide.”

Casa app gebruikers kunnen rechtstreeks Bitcoin (BTC) kopen en opslaan, waarvan de start-up zegt dat mensen exchanges volledig kunnen overslaan. De CEO van Casa Nick Neuman, zei dat mensen kritisch hebben nagedacht over hun veiligheid tijdens de recente Bitcoin bull run.

Hij merkte ook op dat gebruikers hun Bitcoin van exchanges naar Casa verhuizen voor zelfbewaring, zonder bang te hoeven zijn hun Bitcoin te verliezen door fouten of diefstal. Casa biedt meerdere betaalde beveiligingsplannen die variëren tussen $10 en $420 per maand. 

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!