Ethereum Nieuws

TradePremium: Gaat de Ethereum koers nu echt uitbreken?

Allereerst willen we TradePremium.be bedanken voor deze Ethereum (ETH) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Lang genoeg geduld gehad, we lijken er aan te beginnen! De Ethereum koers is vandaag weer flink gestegen en we lijken weer op weg naar een nieuwe all-time high. De vraag is alleen hoe het in de grafieken er precies uit ziet. Laten we het bekijken.

Weekgrafiek Ethereum koers

Ethereum koers weekgrafiek
Bron: TradingView

De interim supportzone die op de weekly vorige week werd aangehaald werd getest en goedgekeurd, we lijken dan ook net vandaag de eerste vertrek poging te krijgen die daaruit ontstaat. We zoeken nog steeds een candle close die sluit boven de all-time high van $1440, maar dat lijkt meer een kwestie te zijn van wanneer in plaats van of het gebeurt.

Uiteraard konden we hier een kleine twijfeling verwachten bij de all-time high. We zijn benieuwd of hij, net zoals Bitcoin, er vlotjes doorheen breekt zonder terug te kijken of gaan we toch nog een pauze nemen in dat gebied? Daar hebben we dan ook meteen de enige resistance met opgenoemd. Om dit te realiseren moeten we de volgende gebieden zeker vast houden; $1257 tot $1045 maar opnieuw, en candle close onder $1125 vraagt om iets nauwere opvolging.

Daggrafiek Ethereum koers

Ethereum koers daggrafiek
Bron: TradingView

Op daily blijven we de trend voortzetten, we kruipen omhoog en we wachten met spanning op de break. Nog steeds higher highs en higher lows en we zien dan ook op moment van schrijven een nieuwe poging om die close boven de all-time high te gaan krijgen. Ook hier dus diezelfde resistance nog steeds en daar geldt dan ook bij dat de enige support van interesse onveranderd blijft. Vasthouden aan $1090 tot $1000 is zeker de boodschap. Volume is niet extreem overtuigend maar opnieuw, dit is normaal bij het afwachten van een uitbraak. Mocht hij doorbreken willen we echter het volume wel zien toenemen.

Conclusie

De conclusie van de afgelopen weken blijft gelden. Zeer bullish en ik verwacht persoonlijk bij het breken van de daily en de weekly dan ook een hevige reactie. Zal deze gelijkwaardig zijn aan die van Bitcoin? Dat zullen we nog even moeten afwachten.

Volg ook zeker onze wekelijkse Bitcoin update op woensdag op Tradepremium.be om hierover op de hoogte te blijven.

TradePremium.be is een community van cryptocurrency liefhebbers, blockchain technology supporters en investeerders die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben, een betrouwbare bron aan informatie en kennis bieden aan onze leden. Volg ons op Telegram door hier te klikken of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN