Ethereum koers analyse

Deze DeFi-munt kan de komende dagen in waarde verdubbelen, aldus analist

De prominente crypto-analist Nicholas Merten, bekend van het YouTube-kanaal DataDash, heeft onlangs in een video aangekondigd dat een bepaalde cryptocurrency in de DeFi-ruimte nauwlettend in de gaten houdt, waarvan hij aangaf dat deze de komende dagen het potentieel heeft om in waarde te verdubbelen (géén financieel advies).

In een nieuwe DataDash-aflevering wees Merten zijn 378.000 YouTube-abonnees erop dat DeFi Exchange Loopring (LRC) consolideert ter voorbereiding van de volgende stap omhoog:

“In de technische zin van dit punt ziet prijsactie er goed uit. We hebben lagere hoogtepunten, hogere dieptepunten, op weg naar een geconsolideerde wig. Het volume is vervaagd terwijl we hier door de wig zijn gegaan. Het wordt een kwestie van kijken of we hier de komende week een uitbraak kunnen krijgen ($0,45), boven deze weerstandslijn en echt beginnen te klimmen hier. Dit is het soort technische patronen waarnaar je zoekt in altcoin-cycli.”

Naast de veelbelovende technische opzet van Loopring, legde de handelaar uit waarom het project sterke fundamenten heeft:

“Loopring is een gedecentraliseerde beurs, of meer specifiek een geautomatiseerde market maker. Het stelt jou en ik in staat om te communiceren met smart contracts en te wisselen tussen de ene token naar de andere, zonder de noodzaak van een gecentraliseerde beurs en met de mogelijkheid om op elk moment van de dag te handelen, zonder enige downtime en tegen waarschijnlijk lagere kosten dan de meeste beurzen. Ik ben dus in staat om het oorspronkelijke activum dat ik bezit, te verhandelen naar een ander activum en het onmiddellijk in mijn portemonnee te ontvangen.”

De handelaar voegde eraan toe dat Loopring voorop loopt als het gaat om de toepassing van layer-2-oplossingen:

“Voor degenen onder jullie die niet weten wat zkRollups zijn, geen probleem. Het is een vorm van layer-2-schaalvergroting die je aan het eind van de dag, om het simpel, kort en bondig te houden, veel rekenactiviteiten buiten de Ethereum-keten mogelijk maakt en je bespaart op de kosten in dit geval. Over het algemeen betekent dit dat we extreem goedkope transacties kunnen hebben, fracties van een cent om een ​​handel uit te voeren via een platform als Loopring, terwijl we ook praktisch dezelfde exacte zekerheden kunnen hebben die je on-chain op het Ethereum-netwerk zult hebben.”

De crypto-analist benadrukte ook dat de totale waarde vergrendeld (TVL) in Loopring ook stijgt:

“De totale waarde die hier opgesloten zit, is sinds het begin van het jaar blijven stijgen, meer dan verdrievoudigd, wat voor mij persoonlijk erg opwindend is. Ik vind het geweldig om dit soort groei in het algemeen te zien. Ik wil deze groei blijven zien als ik mijn vertrouwen in Loopring wil blijven behouden.”

Merten gaf aan dat hij verwacht dat de DeFi-munt begin februari zal stijgen tot $1,00, wat neerkomt op een stijging van bijna 130% ten opzichte van de huidige waarde van $0,44.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN