DeFi Nieuws

UniSwap (UNI) bereikt een nieuwe all time high

DeFi token Uniswap (UNI) heeft een nieuw hoogtepunt bereikt en steeg vandaag voorbij het $13 niveau, volgens cijfers van CoinGecko.

Uniswap

UNI heeft in de afgelopen 90 dagen een aanzienlijke stijging doorstaan. Op 5 november werd UNI nog voor slechts $1,79 dollar verhandeld en vandaag werd een prijs van $13,01 bereikt, een stijging van meer dan 1.000%.

Uniswap

On-chain data van Santiment beweert dat de stijging van het aantal whale adressen een van de redenen is voor de prijsstijging van UNI. Santiment plaatste de onderstaande grafiek op en zei het volgende:

“Uniswap heeft net de #AllTimeHigh van gisteren verbroken en net voor de eerste keer $13 overschreden. Nieuwe whale adressen zijn een duidelijke reden! Onze gegevens voor whales hodlers geven adressen aan met 100k of meer $UNI. Deze zijn gestegen tot een nieuw hoogtepunt van 237.”

Uniswap whales

Uniswap bereikt nieuw record aan volume

Daarnaast blijft Uniswap (UNI) ook een nieuw record aan volume zien. In december 2020 bereikte Uniswap een record van circa $17 miljard en in januari 2021 is dit inmiddels $25 miljard. Het Uniswap protocol heeft tot op heden meer dan $75 miljard aan volumes gegenereerd, volgens Our Network:

“Uniswap is de vierde grootste spot-handelsplatform voor cryptocurrency ter wereld en heeft consequent een marktaandeel van 50% gedecentraliseerd handelsprotocol. Hoewel “long tail-activa” een belangrijke rol speelt in het succes van het protocol, vertegenwoordigen de ETH- en WBTC-markten samen regelmatig meer dan 40% van het totale wekelijkse volume.”

Uniswap
Bron: Our Network

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN